50

1

преди 6 години

До Българин,бойко,и той ли е милионер,защото и той е комунист,или според теб,той може да е милионер,нищо че е комунист,я по-добре ,ми напиши един от полютбюро на герб-комунисти,който не е бил комунист.

49

Анонимен

преди 6 години

Господине само от изслушвания файда никаква нема. Колко изслушвания и ослушвания вече чухме без резултат.Не ви ли е ясно, че още каквото може ще се поокраде ,продаде и който след това дойде на власт ще е от нула плюс недоволства от народа.

48

ognyanz

преди 6 години

До "Българин": Чувал ли си сценката на Мирча Кришан за ученика, който научил само урока за краставицата. Та и твоята работа: бат'ти Бойко управлява вече трети мандат, а такива като теб още оправдават корупцията, с това, което е ставало преди 20 години. Е, добре, така да е, да го оставим да прибира суджука още 20 години.А това, което пишеш, че всички комунисти в България, са милионери, не е съвсем вярно. По точно: комунисти в България отдавна няма.

47

Анонимен

преди 6 години

Ot BKP po golema mafia nema.

46

Анонимен

преди 6 години

Аааа, не така , у наше село са три!!!

45

Само така

преди 6 години

Абсолютно вярно. Във всеки град и село гербаджиите крадат и се държат нагло, защото се чувстват зкриляни и недосягаеми.

44

Анонимен

преди 6 години

Има ли дясна партия в парламента?

43

Aman

преди 6 години

Честно казано, с коментарите, които се пишат тук, по-добре да си стоим корумпирани до без бога. Не заслужавате да живеете нормално, след като яростта ви не е насочена към ГЕРБ за последните 10 години. Не оправдавам БСП за нищо, но тяхната песен е вече изпята. Кадърните ще се спасят в чужбина и без това.

42

Българин

преди 6 години

Комунистите питат откъде кмета на Септември е намерил 250000 лв за гаранция! А откъде комунистите намериха милионите откраднати народни пари,за да станат милионери днес??? Това защо никой комунист не разяснява? А милионери са всички комунисти!

41

of 40

преди 6 години

вярваш ли А ограбените банки пак ли ти нямаше А иззетия сребърен фонд /пенсоинния /до 1989г набиран с десетилетия къде е ?А разграбените предприятия?А кредитните милионери? Или май предпочиташ анархията им?

40

BB

преди 6 години

И не са далече от истината

39

Анонимен

преди 6 години

Знам им гадните,мръсни номерца на БСП.И те не са стока,но е факт,че управляваха много по-добре и нямаше такава диктатура,цензура,страх,терор.Сега който и да изберем,все ще е от Билдербергите,но поне при БСП нямаше такъв голям страх,диктатура,цензура.

38

Анонимен

преди 6 години

бсп видя комкуренция на кметско ниво. Доскоро си бяха единствени и незаменими, чрез кметовете си въртяха на шиш местните, ама тази епоха изглежда приключи. Сега могат само да се облизват и да надават крясъци!

37

АКСИОМА

преди 6 години

ЧЕСТНИ ХОРА В ГЕРБ НЯМА.

36

неутрален

преди 6 години

Е омръзнаха ми с глупостите си....махленщина .И ПЕС вече ги критикуват....то не беха автоатентати ,филмчета нагласени ..."***" имигранти прескачат оградата и чакат да бъдат овековечени от камера?!? ...после конвенция против семейното насилието ,ама видиш ли "заплаха за децата"?!...сега това заглавийце .......

35

БеСеПиСт

преди 6 години

ТАКА Е АМА ПОЛОВИНАТА СА ШУМКАРСКИ КМЕТОВЕ!ЕДИНИЯ ОТ ТЯХ Е РАДИ КРАДЕВ БСП КОСТЕНЕЦ ПРОВЕРЕТЕ ДА ВИДИТЕ ?

34

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

33

Анонимен

преди 6 години

Ами това го вижда всеки нормален българин.Герберастите феодали по места управляват заедно с родата си и смучат кинти от всякакви Обществени програми и Евросубсидии.

32

ТУРЧИНА

преди 6 години

Това което се случва в България вече е гавра с обикновените хора !10 години управление на ГЕРБ само лъжи, интриги, кражби, мизерия, натиск, унижения....., до кога българино !Абсолютно е прав господин Попов във всяка община има поне по един самозабравил се герберски феодал, който коли и беси инак мислещите !За сведения на публиката в Разградска област това е областия управител (главния герберски суджук паша ) Гюнай Хюсмен и кмета Василев !

31

АЗЗЗЗ

преди 6 години

На снимката: Тоя *** като започне да "мляска" по телевизията ми идва да счупя екрана!