13

Анонимен

преди 6 години

Ако знаете какви места има по света,където изминават километри,за да си набавят вода или хвърлят маса пари,работа,техника,за да преработват солена вода от морето в сладка, която има отвратителен вкус......... и т.н.,ще си цените водата и всеки ручей МНОГО повече.И ще я пазите като зеницата на окото си!

12

Анонимен

преди 6 години

Къдеса зелените, къде е Г-жаЗелер. Или тука не мирише на *** и няма зелени гларуси

11

Анонимен

преди 6 години

Стига се оплаквахме. Процедурата е следната. Обаждате се на 10, колкото повече души, наливате от водара в шише минерална вода и носите за изледване вХЕИ. Там ще ви кажат че струвс 55 лева зада се откажете. Но ако платите трябва да получите химическия анализ подписан и подпепатан и тогава може сдобър адвокат да съдите или общината или фирмата и ще ви предложат споразумение със заплащане.Това е пътя. А не приказки.

10

Анонимен

преди 6 години

не е шардоне а каберне

9

Анонимен

преди 6 години

Цитат: след множеството сигнали на варненци от РИОСВ-Варна и Басейнова дирекция за Черноморски район са предприели незабавна съвместна проверка*Някак си не връзва множество сигнали с незабавна проверка. По-скоро след множество сигнали, най-накрая са се принудили да се събудят и да направят проверка.

8

бай х

преди 6 години

отпадъчните води на фабриката се извеждат, без да е ясно къде са заустени....... а ясно ли е защо взимат заплати РИОСВ-Варна , Басейнова дирекция , ВИК , ХЕИ ......

7

Анонимен

преди 6 години

България само на книга е част от Европа и ЕС.Реалността е съвсем друга.Разграден двор, корупция, мафия на всички етажи на властта, оскотен и селски народ.

6

Дядо Ванго

преди 6 години

Тва е Шардоне.Не се кахърете

5

Анонимен

преди 6 години

"След множество сигнали" да разбирам ли че ако са 1-2 сигнала никой няма да обърне внимание?

4

Анонимен

преди 6 години

Той чешкия художник преди години точно така ни бе нарисувал страната, като ке**в, ама управляващите му се разсърдиха и го обругаха. А той така ни вижда и истината е на снимката.

3

Столичанин

преди 6 години

Ето защо всички ходят лятото в Бургас. Варна си остава едно провинциално градче.

2

Наблюдател 112

преди 6 години

Това е "ФАРС" то е ясно , пише си го на стената :)

1

Баба Ванга

преди 6 години

Водата ще стане по-скъпа от черното злато, а един ден тя напълно ще изчезне.