28

Виж тиииии,

преди 6 години

Ние можем да им плащаме сметките а те не могат. Скрито са си го ползвали,навързани като свински черва към един гостоприемник.Бунт ли? Да си плащат,ако не,да си отработят сумите!! Нали все реват че са безработни. Кърлежи....

27

Shark

преди 6 години

Ами малкото роми, които плащат да накарат многото, които не плащат да започнат да плащат. Ето така сметките няма да са такива за тези, които си плащат.

26

Пичове?!

преди 6 години

Прави са?Кога българите зададоха подобен въпрос, зададоха последва оставка, а после....!Шапка им свалям, пичове са!

25

Анонимен

преди 6 години

нормално при по нисък волтаж има по високи показания електромера, при използване на еднакви мощност.Когато се вържат много незаконни волтажа пада и след това законно вързания електромера му отчита по висока консумация заради ниския волтаж а не заради това че на неговия уред някой се е вързал.

24

Анонимен

преди 6 години

В наште особености на етноса тока е безплатен, както и всичко останало. Ний пари само взимаме /и крадем/.

23

Ром-еколог

преди 6 години

Ама бате,нали гледаме да не замърсяваме въздухът бе човек и затова кюмбето е вързано за ина жица,пък те искат и да им плащаме!

22

Георгиус

преди 6 години

До НАП пита:Ами НАП да пита също и за други парадокси:Безимотен грък от Кипър-собственик 1/2 от Банско и Пирин

21

Че Гевара

преди 6 години

Доживях р.о.м.и. да обвинят Чез , че плащат повече ,защото плащат и тока на българите .

20

Анонимен

преди 6 години

Това важи за всички.Редно е електромерите да отчитат и действителното напрежение. Тогава манипулацията на ЧЕЗ с намаляване на напрежението няма да дадат сегашния резултат. Когато КЕВР определя цена за единица енергия е редно тази цена да включва всичко - преподажба на енергия, доставка и т.н., а не да те таксуват както намерят за добре. Но с некадърни проданижици като Иванов - толкова. Протестите - пред КЕВР, после пред ЧЕЗ. ЧЕЗ не са виновни, че са оставени на воля да си разиграват коня!

19

Анонимен

преди 6 години

Като Лас Вегас сигур свети маалътаа дружествата не излизат на загуба сещайте се

18

Тим

преди 6 години

Нали знаете че като свирне аларма на кола и електромера превърти все едно че сте пуснали тригазен ток

17

Тим

преди 6 години

Проблема не само при тях защото чез като сменят електромерите дават само протокол но не и документ че уреда е изправен всичките им уреди са 2 употреба кой знае по колко са превъртани те нямат и документи за стандарт за качество даже

16

Анонимен

преди 6 години

Те са си го изразходили няма ние да им го плащаме

15

шматка

преди 6 години

Пракгиката е следната.На една законна къща се закачат още 3-4 незаконни постройки без право на ток.Титуляра не може да се разбере с останалите кой по колко ще плаща и започва вой до небесата.

14

Анонимен

преди 6 години

Това е работа за БХК. А иначе, предпочитам индианците.

13

Makedon

преди 6 години

Ahahahaaaaaa...... istoto KUMBE go imami i go rabotam 8 godini... Porano trosev 1500-1900kw na mesec so 3 pecki 5kw......200 e mesecno= 1200e na god... Sega 150 vreki drvesina i godisno 100 evra trosok .........

12

Айти-Ром

преди 6 години

Копаят биткойни сигурно братята!

11

Анонимен

преди 6 години

Ми по-малко да пуска тока и така.Моето семейство е от двама човека и сметката е 150 лева понякога и повече.Те са 10-15 човека и ревът че им е 500...Ми добре дошли в реалният свят.

10

Анонимен

преди 6 години

Рашо Илиев да се бунтува срещу съседите си и с тях да се разправя,а полицията да не се намесва.

9

верни са естествено

преди 6 години

КЮМБЕТО Е ЗА ПАРЛАМА - ДА ВИЖДАТЕ КЮНЦИ?, ЗА ПРОВЕРКИТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ РАДИАТОРИ И ПЕЧКИТЕ НА ТОК ЕСТЕСТВЕНО СА ПРИБРАНИ И МРЪНКАНЕТО Е В ХОД! РАЗБИРА СЕ, ЧЕ СА ТОЧНИ СМЕТКИТЕ - ПРОСТО ВЕЧЕР С ЕДИН ПОДВИЖЕН КАБЕЛ СИГУРНО СЕ СНАБДЯВАТ И ВСИЧКИ "НЕЗАКОННИ" ОБИТАТЕЛИ!