61

бай Иван

преди 6 години

Сега ще се опразнят буферните паркинзи, хората ще спрат да си подновяват картите и след известно време пак ще си е по-старо му. Иначе 120лв за неудобен паркинг никой няма да даде.

60

радев

преди 6 години

щом съм си купил карта мой си е проблема ще пътувам ли или не

59

Анонимен

преди 6 години

Питам се защо Столична община е продала паркингите на метростанция Сердика 2бр. и метростанция Жолио-Кюри 1бр. . Има и още 3бр. , които не са въвеждани в експлоатация на метростанция Стадион Васил Левски, на метростанция Централна ЖП гара и на метростанция Сливница. Това са общо 6 паркинга, които можеше съвсем спокойно да се използват най-вече този на метростанция Сливница.

58

неразбрал

преди 6 години

добре де - като паркирам на буферния паркинг да речем до Метро (магазина) - какво друго да правя освен да с кача на метрото за да стигна до някъде? Или може да си напазарувам в Метро да речем - ама те си имат паркинг? Или да се разхождам в калта? Мисля че всички буферни са направени на подобни места. Нещо май са се объркали общинарите - сънуват големи кинти да изкарат.

57

Shark

преди 6 години

До Истината. Същото е и в Пловдив. Ужасни задръствания на всички кръстовища, затварят се улици, светофарите са ужасни, чака се по 15 мин., а уж трябваше да станат умни. Някой прибра едни пари. Никаква организация на паркирането също. За безразборното строителство да не говорим, разрешиха застрояване на всяко петно, а тези хора къде ще държат колите си никой не се интересува. И тук едни хора взеха едни пари за разрешителни. Изобщо хаосът е пълен, и това явно е във всички градове.

56

жител на ж.к. люлин

преди 6 години

А тези водачи на МПС , които ползват разкаляния паркинг пред моя блок 159 по 10 ч. като"буферен" , за да се качат в метрото на "Западен парк" /а аз нямам къде да паркирам/ на кого да плащат

55

До Яна

преди 6 години

Какво е това построй. Ужасна неграмотност.

54

Анонимен

преди 6 години

И какво? Паркираш се, отиваш в метрото, ползваш си картата за да влезеш вътре и веднага излизаш - ползвал си метрото, значи всичко е наред.

53

Шофьор

преди 6 години

До Анонимен 9: Ами те наистина имат нужда от охрана за да се предпазят от любовта шофьорска!

52

Анонимен

преди 6 години

Като чета коментарите и ми прилошава... Всички искат паркинги и гаражи, че ако може някой и нафтата да им плаща, щото си движат големия *** с колата... 50% от коментарите са как да излъжем системата... не как да направим нещо, от което всички ще спечелят по мъничко... Идеята на паркинга (абонамента) е да улесняват и насърчават движение с градския транспорт... който иска да го ползва за 100лв/мес или за 2 лв/час - добре е дошъл... Като лъжем/прецкваме системата макрая прецаканите сме самите ние..

51

Яна

преди 6 години

Общината да беше взела да построй паркинги в София! Няма нито един построен!!!

50

Истината

преди 6 години

В България автомобилите са малко, доста по-малко от средното за ЕС, но въпреки че са малко, няма къде да се паркира, което в по вина на общините и на държавата. София е същият случай. В София има малко автомобили на човек от населението, но изглеждат много заради изключително лошата организация на движението и паркирането, както и заради все по-намаляващият брой паркоместа, заради хаотичното строителство в София.

49

До 50 Аз

преди 6 години

Защо? Защо ти да имаш право с раздрънканият си 8-9 годишен автомобил, който е на 150 хиляди колометра да се движиш в България, а някой друг с идеално поддържан 11 годишен автомобил на 50 хиляди километра да не може?! Направо си го кажи - всички автомобили различни от твяо да се спрат от движение.

48

Анонимен

преди 6 години

Има огромни пустеещи места около метростанциите, където може да се изградят паркинги, но от ОВЩИНАТА предпочитат да скубят пари от хората. Като има балъци - да им плащат

47

Аз

преди 6 години

В България има прекалено много автомобили неможе 4 членно семейство да е с 3,4 коли и после се чудят къде да паркират който има повече от една кола в семейство трябва да си плаща за паркинг и трябва да се въведе забрана за движение на коли по стари от 10/15 години.

46

Анонимен

преди 6 години

Смешници, само простотии се мислят. Нали си си купил карта окъде на къде ще те задължават да ползваш или да не ползваш метро.

45

Анонимен

преди 6 години

Суджука отвсякъде иска да скубе пари

44

Анонимен

преди 6 години

заради липсата на паркинги се паркира по градинките и в тинята ... после тая тиня се връща на пътя, ето за това има смрад и прах в града

43

Анонимен

преди 6 години

До От Лозенец за млдаостНищо, правиме партия ти плащаш половината, аз другата... след като парираш ми е даваш, след като се върна от работа ти е връщам .... и така ти паркираш на половин цена, аз се возя на половин цена :)

42

Анонимен

преди 6 години

винаги се намира вратичка в не много обмисленото ршение... даже още по евтино, сега една фб група и паркиращия и ползващия метрото ще си делнат картата :)