6

sdf

преди 6 години

В тая гривна има 1 батерия и 1 гпс тракер, струва към 100 лева на дребно. После нямало пари... а, изведнъж имало 100 000 000 за полицаи...

5

Анонимен

преди 6 години

"250 електронни гривни по 5300 лв. едната ще контролират престъпниците в България."Първите 240 е ясно за кого са, ами останалите 10?

4

Анонимен

преди 6 години

То така се почва,първо гривни на престъпниците,а след това на всички аборигени,ЗАЩОТО ТЕ МОЖЕ ДА СТАНАТ ПРЕСТЪПНИЦИ!!!Тъй,де,нали и с истанбулската конвенция защитават жениТЕ и децаТА,от домашните насилници,мъжеТЕ!Да вижда някой разлика?!ВСИЧКИ жени и деца са защитавани от ВСИЧКИ МЪЖЕ,КОИТО СА НАСИЛНИЦИ!!!И оФФчеството прие тази бездоказателствена присъда и кима утвърдително в съгласие!А утре ВСЯКА жена може да обяви ВСЕКИ мъж за насилник,така може и всеки ДА БЪДЕ ОБЯВЕН ЗА ПРЕСТЪПНИК!

3

ЕИМ

преди 6 години

До АнонименНе е точно за гривната тая цена. Както става видно от статията, цената е за цялата система, което включва гривни, устройства за проследяване инсталации, лицензи, както и договора за поддръжка. Малко неправилно се интерпретира статията, че една гривна струва 5300 лв.

2

roukii

преди 6 години

je suis fiere

1

Анонимен

преди 6 години

От това по-голямо доказателство за корупция, здраве му кажи. 5 300 лв. за джаджа от 10 лв. Предполагам, че това е цена без ДДС даже.