59

дедо Ташунко

преди 6 години

На съвестта на тази креатура лежат един милион жертви най-малко. И той и баща му имат резервирано място в пъкъла. Възможно най-*** прецедент на всички времена, анатема!

58

НАКРАТКО

преди 6 години

На крива демокрация - все руснаците са и виновни!(омръзна ми да го пиша, но новините са все в тоя стил)

57

Анонимен

преди 6 години

Убедителят !!! Всеки момент ,всяка секунда ,Садам ,атомно оръжие ,химическо ....

56

Бушопитека

преди 6 години

че кой ли й вярва на тази ***?! Може да лае колкото си ще, този милиардер - ционист! Със задоволство бих казал - Буш, *** ***, нямаш думата ахаххаах

55

анонимен

преди 6 години

русия не ви е виновна за нищо вьтрешните проблеми ще ги решавате чрез русиявпк на сащ назначи брокера за президент каква русия какви 5 лева какво се правятна ударени за една година се продаде орьжие за милиарди книги никои не продава

54

САЩ да мълчи!

преди 6 години

И САЩ се меси в чужди вътрешни работи и нямат право на мнение. САЩ са довиждане и нека си изпълнят с чест лебедовата песен.

53

****

преди 6 години

Тези щом едни т.пи избори немогат да проведът,да несе мъчат тогава,ами когато дойде време за такива,да се обаждат на Путини той направо да го назначава,хем нама да харчат пари на вятъра.

52

Анонимен

преди 6 години

Американците страдат от масова параноя.Сигурно руснаците са им държали ръчичките,когато са слагали кръстчето на бюлетината.Ха,ха,ха,смешници.

51

11

преди 6 години

Ми то излиза, че както американците назначиха Горбачов навремето, така и сега Путин им назначи Тръмп. Кво ревът толкоз не мога да разбера? Фифти фифти. Нищо невърнато няма.

50

Aман

преди 6 години

До ден днешен, нито едно доказателство в медиите за манипулация на вота от страна на Русия. Разсейват някви хора, пускат някви новини и нищо конкретно. А пък Буш да не знае много, че той извърши най-зверския атентат срещу хората си, за да опровергае едни войни...

49

Анонимен

преди 6 години

На този болен мозак ръцете са изцапани с много кръв

48

Анонимен

преди 6 години

След като Путин го е назначил значи той ще е губернатор на задокеанската губерния!Харесват,не харесват няма значение.

47

Brahmaputra

преди 6 години

Бе какви са тези идиотщини, месила се била на изборите...някакви реклами били платили руснаците на фейсбук и прочие...и какво дори и да е така?!?!Не ми казвайте че изборите в САЩ се решават толкова лесно - хоп, малко рекламки и готово...друго си е пряката намеса, така както сащ обичат да действат.Че на последните ни избори политиците първо в американското посолство се отбиваха да получат инструктаж...това не е ли намеса, директна и арогантна?

46

Анонимен

преди 6 години

"Има доста ясни доказателства, че руснаците са се намесили"===И къде са тия доказателства? Хайде дайте да ги видим, вече повече от година се говори за тях. Или може би са същите доказателства като за химическите оръжия на Саддам Хюсеин?

45

боб марли

преди 6 години

Буш точно е описал Путин,а Путин точно олицетворява руския человек.Прсот,беде,пиян,изостанал,импотентен и пълен с комплекси избиващи във насилие.Нещо като българските мутри,прототипи на руските мутри и олигарси.До като ги има тези малки,зли човечета,нито България,нито Русия ще е приятно място за живеене.

44

Додо

преди 6 години

Според бившия президент на САЩ Джордж У. Буш "има доста ясни улики, че руснаците са се намесили" в американските президентски избори през 2016 г., предаде Асошиейтед прес.==========Според същия бивш президент на САЩ и в Ирак имаше доста ясни улики, че Саддам прави оръжия за масово поразяване... а се оказа, че нямало такова нещо! Просто Гошо Тъпотo се опитва да папагалства, за да получи 30 минутна слава в някой либерастки *** от рода на Асошиейтид!

43

11

преди 6 години

Туй плашило не си пие хапчетата. Значи предполагаемата намеса на руските хакери се доказа, че били няколко реклами в социалните мрежи на стойност 400 долара. Е такива *** няма, мбуахххаа!

42

цирк

преди 6 години

Ай де и този военно престъпник изпълзя...

41

мдааааа

преди 6 години

изборите в САЩ струват над милиард долара , чудно е как с няколко сайта , Путин е успял да предреши ходи им . А иначе според същите медии и подобни на тях , Русия е пред умиране , хората - мизерия , в това време обаче , Путин се намесва във всички възможни избори - САЩ - помага и на тръмп и на хилари , в австрия , в германия , за каталуния да не говорим , българия , молдова , и не на последно място - иска да унищожи ес от вътре , пример - българите не искат ИК - това пак е дело на путин

40

Анонимен

преди 6 години

абе тия на.гле.цикато почнат да плюят - руснаците били пияни *** сбъркани в каменния век и т.н.ами ако те са такива то американците са ниво под тях щом могат да им бръкнат в изборитеявно мислят всички останали за тъ.пуен.гери та приказват такива работи то верно и при нас ги има ама те са от джедер-гей.бе.ра.ското племе