6

Анонимен

преди 6 години

Правят полицейски акции без камери! спират те полицай за проверка без камери! А бе държава от ЧЕТВЪРТИЯ свят! Полицайте имат камери на реверите си в САЩ, тука ромите искараха полицайте, че са изплашили до смърт 60 годишния ром и той е получил инсулт! Полицай и роми спорят кой кого е нападнал и както виждам ромите ще излезнат прави! хахахах *** държава!

5

Овча мисъл

преди 6 години

Само не разбрах ,дали РОМЪТ Мюлер има пра-пра родител в Германия!?

4

това е проблема

преди 6 години

Защо джандармеристи са блъснали в къщата му и убили на място възрастен човек,и дори не са извикали бърза помощ и са избягали!?

3

Анонимен

преди 6 години

На 50 години съм, но каквото видях в Букурещ, не съм виждал и по времето на СОЦИАЛИЗЪМА в България. В Букурещ до летище Баняса, 2016г., една руса полицайка с една дълга палка така преби на улицата един , пред хората, че аз първо се стреснах да не го отнеса и аз. *** то се оказа че това ти се случва само като се бъзикаш с румънската полиция. Ми и те са демократи и в ЕС бе , що така бият цветните на улицата пред хората, нямат ли си БХК, нямат ли си Отровено общество, закони , нямат ли си р

2

Анонимен

преди 6 години

Да се разбира ли, че 2-*** души са млатили 6-*** полицаи защото, ако е така кмета (дадоха им възможност да избират кой да пази населените места) направо да ги наема за пазачи никой няма да може да им се опре.

1

Ghost

преди 6 години

Те на полицаи посягат а какво да говорим за обикновени българи.