219

venix

преди 4 години

Швейцарците имат доверие в президентката си, защото тя не мисли само за гъ.а си, както нашите пишман политици! Нашите тука са до болка ясни, че са престъпници от класа! Добраха се до кокала и ни цоцат вече колко години! Тия *** във властта трябва да са в панделата за доста дълго!

218

до 235

преди 5 години

НСО над всичкко и всички!НСО е право дори когато греши!Ако НСО ни прегази,ние сме виновни,че сме легнали под колите им!Така ли?????Я погледнете в YOU TUBE как се движи швейцарската президентка!

217

Гост

преди 6 години

Каква газ??:)

216

Djani_FM

преди 6 години

Още малко и ще ви повярвам, дори и "онези същества"които обитават ...патрулките знаят закона , който им забранява контрол над колите на НСО !!!Те много добре знаят че ...не могат да се еб...т с тези коли и ХОРАТА вътре в ТЯХ !!! Толкова по темата,останалото от тази фейк новина е за оли..гофффрени.

215

Йордан

преди 6 години

Кой карал сега тя или ченгето от нсо?а другите ченгета не познават знаците на колите на нсо.или просто си се гонят по улиците.гонки си спретват през деня.

214

Анонимен

преди 6 години

Ама как няма да заметат скандала под килима ! Майор Деси е *** - и баща и майка на нацията! Тя не може да греши ! Нивгаж!

213

65

преди 6 години

Ох,много неприятна тази жена.Голямо тяло с малка глава.А защо да не кара без книжка?То *** карат ,та тя?

212

Кики

преди 6 години

Карала е ама друг път ! Изписахте и веждите.... Доволен съм ! Троловете се скриха кат мишоци

211

Потребител

преди 6 години

Алооо тя е президенша кот иска ще си прави ако оска и хора ще гази

210

Анонимен

преди 6 години

Eto edna konspirativna teoriq. Preoblecheni kato policai banditi spirat kolata i......

209

до

преди 6 години

Екип на днес - няма ли да се извините за фалшивата новина? Затова ли сте я подписали като "екип на днес", че да няма персонална отговорност?Май наистина е време да информираме еврокомисарят ни!

208

Ujo

преди 6 години

...може и да е раздухана историята,... но по важното е президента ни поне да има образована, изискана, възпитана и морална........ ЖЕНА до себе си а не този *** с обем в корените на косата!!! ;)

207

Маги

преди 6 години

От президентството да не шикалкавят и да си признаят. Явно поради несъобразена скорост се опитват да прикрият любителката на високите скорости в градски условия, президентшата Деси!

206

Анонимен

преди 6 години

Очакваше се това от любовницата на пилота. Нали се мисли за голяма работа. Прегазила е някой и я пазят

205

хахахахаааааааа.....

преди 6 години

Вау, супер новини 1.................

204

Анонимен

преди 6 години

авторите на тази статия са съюите онези авторчета които така безогледно и просташки опиваха смъртта на момчецето в Боровец

203

Ели

преди 6 години

***...

202

Сандо

преди 6 години

Ша я фанат *** за генералските топки ша я фанат

201

ФЕЙК НЮЗ

преди 6 години

Тя толкова голяма публикацията, че е трябвало целия екип да я пише.

200

Handel

преди 6 години

А бе хора, че работата е вмирисана, вмирисана е. Но представете си че на нейното място можеше да бъде Цецка Цачева!!! И полицаите внесто да я гонят, сами саха да бягат с писъци.