6

Анонимен

преди 6 години

Дано научат, че България е загубила всички войни след освобождението, без армията и да е загубила знаме... На бой, юнаци, казармата ви чака!

5

Стоимен

преди 6 години

Гледам тук четирима мрънкащи коментатори на свободна практика си губят времето под статия за успех на млади хора, които за разлика от тях правят неща в полза роду с тяхното си време. Жалка картинка, другарки. Вие стоите и си втълпявате как два камъка не може да сложите един върху друг без помощта на Путин или Тръмп, а тези пичове обикалят училищата и учат децата на истински патриотизъм, а филмите им са повлияли на над милион души в нета. Все ми е тази за "граждани" като вас.

4

Анонимен

преди 6 години

Бимо само пари ългарското военно чудо е било факт -тогава когато да защитиш родината е било над собственото аз .На нож -това е българското .сега не е ,защото тук има само баби и *** за пари -няма вече чудо има само пари -Ние сме продажници-кол60972кото и да не ми харесва

3

Анонимен

преди 6 години

Построили са много от пътищита по които се движите -не тези на Господаря а ония по които се движиме всеки ден между селата ,защото освен София има и друга България ,отидете там в Търновско Орловец се казва мястото-там където дъщерята на Калояна е обичала да ходи и да язди-там сега не става и за коне ,заащото обстановката е марсианска -пътят не става -това са европийските програми на Слънцето ни Българи къде те и от Чужбина може да помогнете

2

ники

преди 6 години

Че то строиха комунистите и строителни войски.А това е табу информация!

1

чуду-юду

преди 6 години

Абе покажете на децата какво сте построили, какво сте открили за науката, как са ви признали в изкуствата...СТИГА С ТЕЗИ ВОЙНИ БЕ!!!