12

ЖОРЖ

преди 6 години

В мъглата, където е напъхан ,,Левски,,, сигурно специалистите нямат думата.Спас Русев е с неясно бъдеще.Английският Съд е категоричен за ,,играта,, Виваком. От там ,,Левски,, няма да яде бял хляб.А без пари, тоест сигурен спонсор , не само Букарев ще си тръгне. ГОЛЕМИЯТ ФУТБОЛ СЕ ПРАВИ С ПАРИ, МНОГО ПАРИ. Останалото е дребнотемие и противопоставяне на дребно, БЕЗ ПОЛЗА ЗА ,,Левски,,.

11

vlady

преди 6 години

Букарев е некадърник, но надали на негово място ще дойде по-читав.

10

КРЕТЕН

преди 6 години

Когато не си некадърник и имаш лично достойнство се постъпва така. Другите чакат някой да ги изрита или да си избърше зад.ни.ка с тях,че тогава да отпътуват.Професионалистите няма от какво да се притесняват. След като им трябва параван да си назначат друг. Явно в отбора няма да има нищо ново.Дано съм лош пророк,но с този дядка няма да яде Хасан баница. Пак ще облизват празната тава!

9

Краси

преди 6 години

Ми този си беше ЧОРБАР!

8

Вуйчо Ваньо

преди 6 години

Само най-заблудените вярват, че този соп ол е имал някаква власт в левски

7

boyko.uzunov

преди 6 години

В Подуене командват розовите ***....!

6

Анонимен

преди 6 години

Припознах литекс за цеца,после като фалира припознавам лудогорче за цеца и т.н,защото славната история на този *** се пази,а именно да оцелява въпреки закони и морал. Само цеца-чавдар Ловеч 194Осъм

5

НАП

преди 6 години

Скоро ги пращам в ,,А,, Окръжна... При ,,истинското ПФК ЦСКА 1948 !!!

4

Анонимен

преди 6 години

На Герен - безкрайна драма.

3

Анонимен

преди 6 години

Букарев се раздели с Уевски, а А ,,ПФГ'' кога ще се раздели с Уевски. До кога ще се удължава срока за връщане на дълговете му. Миналата година са върнали 6 милиона и в същото време са теглили и заборчнели със 6,5, значи пак си дължат около 20 милки и си им дават лиценз без проблеми.

2

Анонимен

преди 6 години

И ти ли бре Хасане?

1

Курти

преди 6 години

На кой му пука?! Проституцията не е законен източник на доходи. Беше в ЦСКА, после леФски.........и сега на Околовръстното.........Но няма Незаменими. Руснаците ще докарат някой "специалист".