18

Анонимен

преди 6 години

Ало, Овидиий пише се "докога", а не "до кога". Редактирай си речника и всички като тебе, капиш?

17

Анонимен

преди 6 години

До кога ще бъдем жертви на ромската престъпност и безнаказаност!? До кога на полицаите ще им бъдат вързвани ръцете от БХК, от разни други организации за "защита правата на човека" и т.н.!? До кога ще е този двоен стандарт за прилагане на законодателството!? Станахме роби на собствената си търпимост "европейски ценности" и прочее...

16

Наблюдател

преди 6 години

По-често да правят такива акции в Ихтиман.

15

Дедо

преди 6 години

Загинал в боя:))))Индийските сериали пасти да ядат

14

Анонимен

преди 6 години

От 35 коментара сапубликувани 17. Продажна антибългарска медия! Свобода на словото ли?

13

Бобо

преди 6 години

Полицията е пленила двама.

12

Истина

преди 6 години

Е прави са си хората! Търсят си правата които им се дават. Държавата е виновна ! Правата им са запазени.

11

Анонимен

преди 6 години

"Дойдоха с пушки, качулки, не ги знаем какви са... жандармерия"Надявам се за сметка на това много бързо са научили какво е "жандармерия" и дълго време ще им държи влага.

10

Анонимен

преди 6 години

ОК и сега какво? Какво ще се случи с нарушителите? 72 часа в ареста и после се връщат да си дерибействат. За нападение над полицай или лекар трябва да се лежи минимум 5 години, аман от това гей законодателството третиращо престъпка като жертва.

9

действителен случай

преди 6 години

Това помните ли го: "Супруга съм на три деца. С чувекъ сбрахме пари и купихми триустаен партамент. Една вечер звъни вратата.Звънеца ***. Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАК и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълна отлитам на 20-30 метра. Абстрахираха децата. А чувекъ го нема. Ако общината в града не вземе спешни мерки, ще се самуубеся или ще изчезна безкрайно."

8

Анонимен

преди 6 години

БЧХ да се изкаже

7

гербист-столичан

преди 6 години

Не трябва полицията да си позволява подобен полицейски произвол, не бива да гледаме подобни сцени в една евроатлантическа България. Защо бяха всичките реформи и преход? За да се върне полицейщината ли?Твърдо не на подобни полицейски действия.

6

Джангуста

преди 6 години

Бай Полицай кат нье спазва правила и обществен ред в маа ла и не признава мешерье бой ще ядат.

5

Жорко

преди 6 години

"един от стопаните на постройката е загинал в боя" - това сякаш някой от нашите възрожденци го е писал. С патос и епика. Можеше и едни "звезди (да) обсипят сводът небесен".

4

Анонимен

преди 6 години

най-после поздравления за полицията....винаги трябва да се действа така...докато се превъзпитат....никаква милост...аз лично съм доволен,че моите данъци отиват за заплати на такива полицаи действащи по този начин...а когато е дeлото в съда(където несъмнено ще има тумба от техните) ,100 тина рокери трябва да се поразходят до Ихтиман и да покажат на това нагло племе къде му е мястото...

3

boyko.uzunov

преди 6 години

Ей , не закачайте основните избиратели на Гроб!

2

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Само, че тогава не беше полиция, а милиция и имаше ред.

1

13

преди 6 години

НЕ СЪМ СИГУРНА, ЧЕ НЯМА ДА ЕСКАЛИРА НАПРЕЖЕНИЕТО!!!