208

до Елка

преди 6 години

А какво очаква Сирия, ако Асад бъде премахнат ? Вносна демокрация ли очаквате ?За мен отговоръе е много ясен - failed state, подобно на Либия, Ирак, Йемен.Защо нищо не пишете за ТУРСКАТА АГРЕСИЯ в Северна Сирия ? Това е нападение срещу суверенна държава, Турция не е поканена от правителството на Сирия, за разлика от Русия.

207

Анонимен

преди 6 години

Сигурно сте гледали, хиени, лъвове, лешояди в Африка как разкъсват още живеещо беззащитно по-малко животинче. Та си представете и Сирия на местото на жертвата и как покрай нея се оближват Агресорите и разкъсват кървавите рани, като преглътнат залъга си. Това е картината в близкия изток. Нищо повече от джунгла или африканска пустиня. Това го правят членовете на пост.комисия в ООН за мир света. Каква гавра а ?

206

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

От една седмица , се питам .."КАКВО НОСИ ПУТИН НА РУСИЯ"........и слушам И ЧУВАМ само --Погребалния реквием "Вагнер"!ГЛАСУВАЙТЕ ТОВАРИЩИ...!!!

205

Анонимен

преди 6 години

От една седмица очаквам доказателства, че 600 зелени човечета не са убити

204

До 211

преди 6 години

От 1 седмица очаквам някакво доказателство за 600 убити руснака, и такова не излиза. Фактите са, че в този ден са загинали 5-*** души, на които им се знае имената и фактите спират до там. Останалите 595 са поредната *** пропаганда.

203

Анонимен

преди 6 години

По-глупава статия скоро не бях чел. Продължавате да залъгвате обществото с някаква имагинерна опозиция. Абе, хора, поинтересувайте се малко. Няма такова животно. Има про-турски сили, които защитават турския интерес в северна Сирия, има про-израелски сили защитаващи подстъпите към Голанските възвишения, има про-американски сили защитаващи финансови интереси на САЩ, има джихадистки групировки които тероризират населението... Единна опозиция просто няма, престанете вече да пишете идиотизми!

202

ХА,ХА,ХААА...РЕЗИЛ !

преди 6 години

600-РУСКИ *** В СИРИЯ,....С ПОГРЕБАЛЕН РЕКВИЕМ ОТ "ВАГНЕР!ТОВА Е ТО ..."ПОБЕДА ПУТИНА"..ХА,ХА,ХААААААААААААААААААААААААА....!!!!!

201

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 209 Явно пердаха при Дейр ез-зор е бил недостатъчен, та продължавате с мита за руските подвизи в Сирия.

200

Анонимен.

преди 6 години

Ако не беше Русия, Сирия щеше да е като Ирак и Либия. Венчан с т.н. Арабска пролети идваше ред на Турция. Така, че Близкия изток е военен полигон на САЩ за садене на американска демокрация. Добре,че има опоненти, които си защитават собствени интереси като Русия и Иран.

199

Близък Изток

преди 6 години

ОХ, ИРАН И РУСИЯ СА ВАШИЯТ СТРАХ оказаха се по-силни от НАТО другото са палаври

198

Симеонов

преди 6 години

Където е стъпил руския ботуш,трева не никне.Руснаците собствената си държава не могат да оправят, 80% от народа им гние в пиянство и безпросветна мизерия, та другите ще оправят.Горките сирийци,руските бомбардировки направиха градовете им на чакъл, ще им трябват поне 300 милиарда долара да възстановят страната си.Тези пари биха могли да дойдат само от ЕС и Китай, но с руснаци ,ирански ислямисти и кръволока асад цивилизованите хора не желаят да имат нищо общо.

197

Анонимен

преди 6 години

ооо аз гледах много клипчета в НЕТА за така наречените бунтовници и демократична опозиция в Сирия, Най-долната човешка ***, готова да убие себеподобните си само защото имат друг цвят на косата.Ай стига ги защитавахте тези разбойници, че ми писна.истината е по средата, че Асад не е цвете е ясно, но опизицията и те миришат на развалено от далече.

196

БАТКО

преди 6 години

До руски убийци ВЕЧЕ 10 ГОД. там са американците нещо стана ли по хубаво производството на опиом се увеличи и като са толкова велики и силни защо не се справиха а още карат в сащ с поцинковани ковчези 160млр.дол досега струва дай отговор а не преписвай глупостите на козяк

195

ГГ

преди 6 години

Тая *** просто е преписала глупостите на западняшката преса дето вие от мъка, че Русия успя да устои на всички напъни на САЩ, еврогейте, Турция, Израел, СА, Йордания и т.н. да разпоскъсат Сирия и да отрежат Русия от Средиземно море и да прекарат катарския газ. Трябва да са благодарни, че унищожиха ИД, но при положение, че те я създадоха това е още един повод да вият от мъка.

194

.

преди 6 години

че войната е заради пътищата на два газопровода, единият беше от Катар за ЕС. Сега ми става ясно как са подвели Ердоган срещу Асат.Диверсификация. Вьлшебна дума.

193

руски убийци

преди 6 години

След като руснаците унищожиха и сринаха Афганистан чрез нахлуването си и окупацията му през 80-те години ,сега дойде ред и на Сирия.

192

Анонимен

преди 6 години

Запада ясно е написал в статията, че бунтовници и джихадисти са едно и също. Въпросът е кой да ги управлява и за кого да работят. Запада ги кръщава с различни имена - Сирийски демократични сили, бунтовници, "народа", "опозицията".

191

Додо

преди 6 години

Нищо не се е променило от векове винаги го духа работническата класа

190

Дядо Соци

преди 6 години

До Анонимен 185 Дойче вере сложи край на социализма и затова им вярвам.

189

Така е

преди 6 години

Сирия не е разпродадена , а тотално унищожена. Такаво държава никога повече няма да съществува.