38

Анонимен

преди 6 години

МИ ТО ВИЕ ВСИЧКИ И НАВСЯКЪДЕ В БЪЛГАРИЯ ЩО СЕ КАСАЕ ЗА ВЛАСТ СТЕ ОТ БКП-БСП !

37

месара

преди 6 години

и правилно, член на бсп вън от какъвто и да е пост! младите не знаят, но преди години ако искаш да отидеш в САЩ, се попълваше въпросник, и познайте какъв беше първият въпрос :....... член ли сте на бкп! защо е бил тоя въпрос си отговорете сами.

36

ognyanz

преди 6 години

до "Помним": И като помним, да продължаваме по същия начин, така ли? Ще излезе, че нищо старо не сме забравили, и нищо ново не сме научили.

35

Помним

преди 6 години

По времето на "блестящия" социализъм" ,ако не си член на БКП не можеше дари началник на чистачки да станеш !!! Днес,ако си член на БСП ,нямаш право да вдигаш гюрюлтия за щяло и не щяло! Омръзнахте прекалено много на хората! Може би защото не сте хора?

34

До 26

преди 6 години

Ами,те всички комунисти са от гърбавата партия бе фен "умен".

33

Анонимен

преди 6 години

Кyришка Нинова вместо да беснее да вземе да озапти президентшата и нейния русофил-чeхльо че само излагат България.

32

ДААААА...

преди 6 години

ПРОЧЕТОХ ДОСТА ОТ ГЛУПАВИТЕ КОМЕНТАРИИ И МИ СТАНА ЯСНО ЧЕ ЕДИН И СЪЩИ ЧОВЕК ГИ ПИШЕ САМО ДЕТО СИ ИЗМИСЛЯ РАЗЛИЧНИ ИМЕНА - МИСЛЯ ЧЕ СЕ ДОСЕЩАМ И КОЙ МОЖЕ ДА Е А МОЖЕ ДА СА ДВАМА - КАКВОТО И ДА КАЖЕТЕ ДО СЕГА ЛИДЕР КАТО К.НИНОВА НЯМА МНОГО ХОРА Я ХАРЕСВАТ И ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА НЕЯ И НАЙ ХУБАВОТО Е ЧЕ СА МЛАДИ А ВИЕ ПИШЕТЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ ТЪПОТИИ ПО НЕЯ

31

Анонимен

преди 6 години

Ако БСП вземат властта, тогава от ГЕРБ ще ревът, че ги уволняват. Но шурата и баджанака винаги ще ги има.

30

градация

преди 6 години

ай сега и цацаратурата да се занимава, че един член на БСП подал оплакване срещу колегата си от БСП, че оня малко поизлъгал биографично при назначението си, пък се познавали отдавна и другият член се почувствал онеправдан, та пратил донос нагоре.Корни да стегне редиците да не се дърпат, ритат и хапят другарите едни други по стар навик и да послъгват по-малко.

29

Анонимен

преди 6 години

тая като е видя и ми става лошо .... бсп никога на са стигали толко ниско. Да не говорим че *** беше от сдс на времето и те е намърдаха в булгартабак да крадне, а още нямаше 30 години.... Така че освен детето-чудо, имам и девокйката-чудо

28

cxbf

преди 6 години

Много правилно са постъпили като са уволнили член на тая анти-човешка и анти-българска партийка-БСП!! Това трябва да стане повсеместно-всеки член на тези ........ да бъде изхвърлен от работа!! Няма свестен човек, който е фен на червените убийци!!

27

Гатанка

преди 6 години

Они ме лажат че ми плащат,аз ги лажем че работим- що е то?Отг.- Зрял социализъм

26

евала

преди 6 години

Браво шеменци , всички комунисти -безработни , негодниците

25

Еми да

преди 6 години

Грозната крава от СДС Нинова , пак реве . То комунистите отдавна трябваше да са в затвора, а не на работа ......

24

Ако е вярно

преди 6 години

- лошо, много лошо. Социализмът ряпа да яде...

23

Расист

преди 6 години

Голяма похвала за тези,които са го уволнили: от сички раси най-много мразим комунистическата!

22

Анонимен

преди 6 години

СИК продължава да овладява държавата, а аз наивно си мислех, че са го направили още през първия си мандат.

21

Помни историята

преди 6 години

Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист. Когато дойдоха за социалдемократите, аз мълчах; не бях социалдемократ. Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах; не членувах в профсъюз. Когато дойдоха за евреите, аз мълчах; не бях евреин. Когато дойдоха за мен - вече нямаше кой да говори. Мартин Нимьолер

20

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли от каква народност е шефа на полицията в Шумен, какво се изненадвате не знам. При всички държавни институции е така - махат се досегашните хора и се назначават "наши" слогуващи на сегашната партия. Така е било и така ще бъде.

19

Пешо

преди 6 години

браво, всички членове на тази бандитска организация бсп трябва да бъдат гонени и уволнявани от всички държавни и общински структури