63

рд 170

преди 6 години

До АнонименСравнително свестни а....Значи онези будали Швейцарците си купуват ''сравнително свестни хеликоптери'' eи така за по евтино.Но ти си бачкай,бачкай си......

62

Alarak(the truth)

преди 6 години

А бе ***, това горе на снимаката си е блек хоук? Кой ти даде право да пишеш статии?

61

Анонимен

преди 6 години

Аз пък ще купувам МОСКВИЧ.

60

Анонимен

преди 6 години

a nie typacite schte kupim ot usa 3 upotreba na zlatna cena

59

Анонимен

преди 6 години

Една от малкото руски, сравнително свестни машинки.

58

Боби

преди 6 години

Ехх ЕкспертииВ момента са разпространени масово 3 схемиКласическа - Хеликоптерите са с опашен винтНадлъжна като Американския ЧинукСъосна - Запазената марка на КамовКласическата има енергетични загуби за опашния винтНадлъжната осигурява огромен вътрешен обем но маневреността е посредствена като вече ги няма енергетичните загуби за опашния винт(не гледайте какво правят на авиошоу тези машини празни)Но има Аеродинамични загубиСъосната няма загуби по мощност +компактност +свръхманевренос

57

Анонимен

преди 6 години

До Куха лейкаКуха и пробита лейко, ракетите са измислени от китайците. Върни се в началното школо! От оръжие разбираш колкото старите ми чехли. "Лада", отначало се казваше "Жигули", ама ти още не си се бил пръкнал, е лицензионно копие, купено от фирмата, на FIAT-124, автомобилна годината. А не крадено - ти, с душичка и мисъл на крадец, не случайно използваш тази дума!

56

пенко

преди 6 години

Така се смях ,за малко да "пукна" !!! 57 е написал Ц със съчетано -Т, З и С ! Уникално -уникално -обичам те партньоре -ти си величие -и ***... никога няма да забравят !!! И някой ще твърди , че не сме велик богоизбран "народ" -умен и комбинативен !?!?!?

55

До ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

Защо говориш глупоsти, само да потвърдиш мнението за теб ли? Турците правят един посредствен атак-хеликоптер съвместно с италианците (Augusta). Италианският Т-129 се нарежда на последното 10 място в една от класациите, колкото и субективни да се те! По-добри от руските! Те американците признават качествата на руските хеликоптери, а наш ГУРБЕТЧИЯ - не! Смешен си с мотивите на Ердо да купува руски машини!

54

ГРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

Хеликоптерите от типа КА-32 са многофункционални,Е МНОГО ЖАЛКО ,МИРИЗЛИВИТЕ Ф.ЕСОВЕ НЕ МОЖАХА ДА КУПЯТ ПАТЕНТ ОТ ЗАПАДА ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПОДОБНИ ХЕЛИКОПТЕРИ , А И АКЪЛ НЯМАТ САМИ СА ИЗМИСЛЯТ ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ТОВА ! ТО С ЧЕТЕНЕ НА КОРАНА И БРАКОВЕ МЕЖДУ РОДНИНИ ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ НЕ СЕ ПОСТИГАТ !

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 52Добре, че само скърца със зъби, а не е хванал да си скубе косата! Вчера видях снимка, в която се вижда черепът му! Смях! Вятърът разкри най-добре пазената тайна на Америка.

52

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ТУРЦИЯ ИМА СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО НА ХЕЛИКОПТЕРИ ,ДОРИ ПО-ДОБРИ ОТ РУСКИТЕ ,НО ЕРДОГАН НЯМА ИЗБОР И ЗА ДА СЕ ПОДМАЗВА НА ПУТИН ,ЩЕ ТРЯБВА ДА КУПУВА РУСКИ ХЕЛИКОПТЕРИ И ДА ПЪЛНИ ДЖОБА НА ПУТИН ! ПРОСТО НЯМА ДРУГ ИЗБОР ,ЕРДОГАН НАПРАВИ ТАКА ,ЧЕ ТУРЦИЯ ДА БЪДЕ ИЗОЛИРАНА ОТ ЕС ,НАТО И ОТ ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНИ ДЪРЖАВИ !

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 45Друже, това е запазена марка на "работилата по статията" дама. За нея важно е снимката да е от Ройтерс, пък може да е и на дирижабъл. Толкова може! Въртолетът на снимката е "Блек Хок". Почти всички хеликоптери на бюрото "Камов" са по съосна двувитлова схема, нещо което никой друг не умее да прави, а има огромни предимства. Изключение е само красавецът Ка-60 "Касатка", направен по традиционната схема.Ю.Корея е купила над 60 Ка-32 за пожарни, патрулни,военни, комерчески цели.

50

Анонимен

преди 6 години

А Тръмп скърца със зъби, изпочупи си имплантите.

49

Анонимен

преди 6 години

Само че френските мистрали бяха предвидени да се оборудват с руски хеликоптери. Като ги продадоха на Егжипат, сега Египет купува руските хеликоптери, за да оборудва мистралите.А пък руснаците си отдъхнаха с облекчение, че няма да купуват тези метални грамади и с кеф заведоха дело срещу Франция за неспъзени договори. Вследствие на това корабостроителницата в Сен Назар фалира и сега май ще я купят китайците...

48

Анонимен

преди 6 години

Белгийците нали ни продадоха две бракувани фрегати, производство 1960 г., които плуват само до 5 мили от брега. Уж сме от едно "семейство" ха-ха-хаИ за две фрегати имаме четирима адмирали.

47

ИЗЛЯЗОХА БОК,ЛУЦИ

преди 6 години

А Кугърите, дето ги купи Боко се скапаха, вече никой не лети и4 няма резервни части.

46

Анонимен

преди 6 години

Но рашите купуваха! (Франция им спря последната доставка) френски кораби е следствие на факта, че те ИЗОБЩО не са в състояние да ги произведат.---------Ти добрели си със КОФАТА изобщо ?Значи руснаците в космуса правят чудеса а една лодка немогат така ли ?Бързо посети някой специалист по .....

45

Анонимен

преди 6 години

Натовски предатели. Нямат водачи като Плевелиев и Паси.

44

Анонимен

преди 6 години

Ей, днес.бг, в случая снимката, която сте качили не е на КА-32...