10

Анонимен

преди 6 години

Това е руски саботаж срещу Натовския бизнес- питайте Карамелия Ниновская ако не вярвате!

9

Анонимен

преди 6 години

Освен съжаление, компанията ще поеме разходите за лечение на всички служители. От 1 седмица се раздава безплатно минерална вода и има предупреждение да не се пие чешмяната. За съжаление вечерта, нова ВиК авария остави завода без вода ,а хората са с разстройство !В тоалетните стана ад. На сутринта ръководството взе решение да се разпуснат хората за седмица до пълно обеззаразяване.

8

Анонимен

преди 6 години

от фирмата изразиха съжаление за случилото сеей такива фирми които не си ценят здравето на работниците мнооого ме кефят, с кеф чакаш да фалират и собственика им да опре до просешка тояга!за жалост тук това няма да стане защото сега ХЕИ няма да го погнат, нито инспекцията по труда нито друга от 100-те институции които трябва да правят това.

7

аут

преди 6 години

ПАМЕТНИЦИТЕ, ПИЯНИТЕ *** И РУСКИТЕ ПРЕСТЪПНИ АГЕНТИ -- ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !!!!!!

6

:)

преди 6 години

Да ги местят в музей . В Бургас и Пловдив на тяхно място Раковски , Стамболов , Тервел . Какво ви топли Алъоша ?

5

бай х

преди 6 години

затова идват тук така наречените ,, инвеститори ,, дори и да бяха измрели 100 бели роби държавата нямаше да си мръдне пръста ....

4

ДО името на завода

преди 6 години

От вчера е OSRAH

3

Даа,

преди 6 години

хората ги е страх да застанат открито. Такава е действителността тук. В нормална държава тия работодатели щяха да плащат огромни суми като обезщетение. Но там имат действащи синдикати, а не на книга!

2

името на завода

преди 6 години

OSRAM

1

Съмнявам се

преди 6 години

От един спукан тръбопровод,да затворят завода.А за отровите с които работят,нито дума,