108

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВрагът на човечеството са парите а не Русия чадо, но за какво ли ти ги обяснявам тези неща.

107

Мосю Густав

преди 6 години

По време на "Голодомора" - популацията на Украина се увеличава драстично /?!?!?/, а по време на нейната "независимост" намалява с милиони /?!?!?/ - още въпроси?

106

Сериозно

преди 6 години

Глупостите за "глодомора" са абсолютна фейк история без доказателства - масови гробове, свидетели и т.н. А истинската история - освобождаването на евреите от червената армия от концлагерите /и не само тях, но и много неблагодарни поляци/ умишлено се "забравя"! 90 процента от концлагерите са били разположени в Полша, Изт. Германия, Украйна и Прибалтика. Познайте коя армия спасява евреите и не само тях?!

105

Анонимен

преди 6 години

Украйна и Македония са "държави" само формално!!!!!Колко пъти да го казвам, за да го разберете ?

104

чичко ви Сталин

преди 6 години

Да бях по млад с 20 год.хохли и еври немаше да има

103

Анонимен

преди 6 години

Украйна е провалена държава, така е решила глобалистката англосаксонска мафия.Добър вечер, селяни прости!

102

Боби

преди 6 години

До Анонимен 104ьАко го нямаше 1918 Полша, Прибалтите и Финландия нямаше да са суверенни държавиЗащото Руската Империя щеше да е Капиталистическа страна Развитието и щеше да е по-бързо от това на СССРВтората световна война не се знае на чия страна ще застане Руската империя - най-вероятно да остане неутрална докато Хитлер я нападне Германия ще Граничи с Руската империя по общата им граница Полска.

101

Мосю Густав

преди 6 години

Бездарните хохли само се чудят откъде да измъкнат някое обезщетение - голодомор, геноцид... Да се вземат в ръце и да работят, а не да търсят подаяния! Те затова едно време изпукаха от глад, защото чакаха някой да ги нахрани!

100

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше грозната 1918 г,нямаше да има нито голодомор, нито каквото и да е нещастие.

99

Боби

преди 6 години

До Анонимен 100Така при Обсадата на Ленинград са загинали 1,5 милиона граждани и към 900 000 военни както от глад така и при безуспешните опити да се прекъсне обсадата. Костите им се знае къде са и колко са големи братските могили и погребалните поля.Къде са гробовете и костите на поне 4 пъти повече загинали по времето на Голодомора - покажете ги тези гробове. Съвременните техники веднага ще определят дали костите са на хора умрели от глад или друга причина.

98

Анонимен

преди 6 години

В Украйна парламента(Радата) забрани не само руския , но и други езици, вкл. българския език........но герберското колиниално правителство мълчи....българи се вкарват насила в украйнската армия за да воюват с братята си руснаци.Една територия и колония остана от България.................но не и държава!

97

Анонимен

преди 6 години

Списък на провалените държави:Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Украйна ...............да не говорим за мизерията и бедността в Африка.Нищо случайно няма.Теория на управляемия хаос............но вече не могат да го управляват западняците-това им е проблема сега!

96

Анонимен

преди 6 години

Наистина е било геноцид- да откраднеш всичката храна на този народ и да оставиш 8 млн да измрат от глад... това е истината!Русия е враг на цялото човечество!

95

Боби

преди 6 години

До Анонимен 96Дори сега погледни снимки от сателит на Украйна и Беларус - да има площи които са засадени със селскостопански продукти но има и много Блата, Гори и прочие Просто се поразходи виртуално на гуглето мапс примерно.

94

BOBI

преди 6 години

До Анонимен 96 ИСКАМ САМО ДА СПОМЕНЯ, ЧЕ В МОМЕНТА ГОЛОДОМОР Е В ЦЯЛА СЕВЕРОЗАПАДНА Б/Я НИЕ КОГО ТРЯБВА ДА ОБВИНИМ В ГЕНОЦИД

93

Анонимен

преди 6 години

До боби:"Имало е с какво да се хранят - В горите е имало дивеч, В реките които изобщо не са малко е имало риба имало е и домаш ни животни"Ало, Боби ! Това е важало до 10 век, когато държавите са били със стотици хиляди жители, а не десетки милиони.

92

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 88Да, ама са индийци и на нас не ни пука, защото сме расисти :)

91

BOBI

преди 6 години

До Я па ти...Г-Н Я ПА ТИ НЕШТО СЕ ОБЪРКАЛИ СВЕТОВНИЯ ЖАНДАРМ Е РУСИЯ ПУТИН ПАК Я ВЪРНА НА СВЕТОВНАТА СЦЕНА И ВАШИЯ ТАКА НАРЕЧЕН ;''СВЕТОВЕН ЖАНДАРМ''НЕШТО ВЗЕ ДА БИЕ ОТБОИ А ПЪК ВИЕ МИ СЕ СТРУВА ,ЧЕ СТЕ С ПРОМИТ ИЛИ ПЛАТЕН МОЗАК ЗА ДА НАРЕЧЕТЕ ТЕЗИ УБИИЦИ ''СВЕТОВЕН ЖАНДАРМ

90

Хайхард Райндрих

преди 6 години

Забележка: повечето от болшевиките (виновни за този геноцид) също са били евреи.

89

Я па ти...

преди 6 години

До BOBI 89 Това е справедливост , а не геноцид.Ако не беше световния жандарм САЩ да въвежда справедливост, да сме се избили.