23

Анонимен

преди 6 години

Радина или Луиза и двете са опасно и некрасиво кльощави.

22

Pigi

преди 6 години

...спектакъла "***" на Достоевски? Не знаех че Дистоевски е писал пиеси...

21

Сторм

преди 6 години

Спряла да кърми детето си защото трябвало да почне репетиции??? Е значи не ства дума за едно две кила да качи на фигурата си, а ако може няколко мозъчни гънки да и се образуват ама няма как. Така че пази боже сляпо да прогледа и бедняк на кон да се качи!

20

А

преди 6 години

11, ако си мислиш, че анорексията е болест на суетата, прочети малко специализирана психиатрична литератураи не се излагай. Проблемът е много сериозени общо взето веднъж заболели, такива хора могат в най добрия случай да бъдат поддържани, не и излекувани.

19

До автора на статият

преди 6 години

Спектакълът "Ид*иот" НЕ е на Достоевски, а е ПО Достоевски. "Ид*иот" е роман написан от писателя Фьодор Достоевски. А едно време журналистика се влизаше с литература, а сегааа....??!!

18

До Сп??нс

преди 6 години

"Бъд Спенсър имаше не 1-2 , а 102 килца повече и никога във филмите му не съм видял да му пречат в пластичното изразяване на героя."Беше велик!Поклон!Къде го сравняваш с нашите дилетанти тук? То си е направо обида за истинския професионализъм.

17

65

преди 6 години

Няколко килца,но и акъл в главата и трябват.Поне да беше изчакала да и ,,мине,тревата ,па да се беше снимана

16

Сп??нс

преди 6 години

Бъд Спенсър имаше не 1-2 , а 102 килца повече и никога във филмите му не съм видял да му пречат в пластичното изразяване на героя. То много ясно че ако качиш 2 килца само в сутиена ще загубиш координация и баланс .

15

Анонимен

преди 6 години

Това момиче е мъчено от онзи пияница Донков, който я биеше сутрин и вечер. А тя изобщо не пиеше алкохол. Живееше в блока на един приятел. Само пиене, оргии, скандали. Неин си е живота, тя си решава.

14

Анонимен

преди 6 години

Объркаха това момиче разните му незнайни артисти и техния начин на живот. Като допълнение е и съпругът и, онзи Донков, който не е добре с главата. Пият и я бие. Изобщо откачена работа.

13

Анонимен

преди 6 години

Не е до 1-2 килца. Жената изглежда направо болна.

12

Шмрък

преди 6 години

Трябва първо да намали белото

11

Анонимен

преди 6 години

Абе кой я лансира тази, постоянно статии за нея, а не знам някой да я харесва като актриса. Стана известна покрай "Стъклен дом", а там всички харесвахме Луиза Григорова. Да де, ама зад Луиза няма лоби и не четем за нея, а за Радина.

10

Анонимен

преди 6 години

Радина не ми изглежда толкова суетна, че да се разболее от анорексия, пък и тя е по-присъща за тинейджърките. Имам познати, при които се получи подобен ефект, без категорично да са анорексички, просто майчинството е тежка и изморителна работа, а и често хормоните оказват влияние на теглото в такъв момент.

9

Хм

преди 6 години

Изглежда като болна .

8

.

преди 6 години

Не си кърмила детето за да играе някъде ...

7

Анонимен

преди 6 години

На мен пък ми харесва така, защо всички родили скоро жени трябва да са прасета?! Пък и е много по-логично покрай грижите за детето да не ти остава време да хапнеш, а същевременно гориш доста енергия, кърменето също помага за отслабването. Всичко друго дето ви разправят родилките е оправдание за лакомията и мързела им ;)

6

Анонимен

преди 6 години

Като начало трябва да намали яденето на пердах от оня алкохолик. Наистина има доста изтормозен вид

5

20

преди 6 години

Радино, не го гледай тоя Донков, гледай си детето, дано то да наддава както трябва.

4

Анонимен

преди 6 години

до 4 Донков мъжа й алкохолика да не би да е по-пълен от нея? Къде да блее? Гледа си уискито , а нея я има за нормална сухавица.