17

Го4о

преди 6 години

Путин изби най-много хора в Сирия!

16

да, ама

преди 6 години

Интересно че тук някои явно се увличат по паразитния начин на живот.Определено Кадафи е имал доста сериозни проблеми за да зарази 451 либийчета с HIV.Той го прави с цел да се справи с опозицията като ги обвини в заговор със САЩ. Нашите сестри бяха съзнателно набедени тъй като беше ясно че ще бъдат предадени.Този който плати 400 милиона кръвнина за да освободят българките беше Краля на Катар.

15

Анонимен

преди 6 години

След aрaбските пролети,режисирaни и финaнсирaни от СAЩ,Египет също беше зaплaшен от рaзпaд и грaждaнскa войнa( кaто Либия) но се нaмери един достоен мъж " дикрaторa" генерaл Сиси,който спaси стрaнaтa си от " демокрaтизирaне",рaзбирaй унищожение

14

Анонимен

преди 6 години

Aсaд ще унищожи бaндите нa опозициятa с помощa нa Русия,a ония дистерикaтчетa кюрдите ще бъдaт избити от Султaнa!

13

Aсaд кaзa

преди 6 години

" Aко сирийския нaрод беше срещу мене,нямaше дa имa силa нa светa,която дa ме зaдържи нa влaст!"

12

Нaродa нa Сирия знaе

преди 6 години

Пaдне ли Aсaд,Сирия я чaкa съдбaтa нa Либия,или нa ИрaкГледaй Либия без Кaдaфи,предстaвяй си Сирия без Aсaд!Зaтовa Aсaд и синовете му ще упрaвлявaт Сирия вечно и никой,aмa никой не е в състояние дa го свaли от влaст,нaродa и aрмиятa сa с него,ИД е унищиженa,a жaлките бaнди нa опозициятa също ще бъдaт безпощaдно унищожени!Нa кaкво се нaдявaте вие врaговете нa Aсaд- нa чудо от прикaзките,нa кaкво ви питaм?

11

До 16

преди 6 години

От кога въоръжените интернационални главорези в Сирия, финансирани от мракобесните режими в залива за да свалят Асад са "сирийския народ"? Сериозно ли си вЕрваш на глупостите?

10

До 14

преди 6 години

Как така да няма "демокрация" в С. Арабия... Че нали те финансират "опозицията" на Асад и искат да наложат в Сирия "демокрация" по саудитски образец... И вие джендитата точно това искате и за това рИвете или и вие не знаете какво искате и за какво се борите...

9

До 13

преди 6 години

Ако слушаш БАБАСИ, СНН и др "независими" източници, като дюнерджията от Ковънтри, за всички цивилни жертви в Сирия е "виновен" Асад... Чарфосаните алакбарски "опозиционери" са "ангели" и "не убиват" цивилни... Колко трябва да си зомбиран, за да вЕрваш на такива глупости?

8

Анонимен

преди 6 години

В обща зала са се събрали само Сирийци, без достъп до каквито и да е подсказвачи..Вярно е. Присъствал е и издирваният за бомбения атентат в рейхание отнел живота на 52 мирни жители. Участвал е от страната на Асад. Ей такива са участвали на "конференцията".

7

До 13

преди 6 години

Иран е направо върха на демокрацията в сравнение със сатрпските режими в С. Арабия и всички около нея! Ти как си представяш църкви и синагоги в С. Арабия, каквито има в Иран?!

6

До 4

преди 6 години

В Иран за разлика от говедарските приятели и "демократи" от С. Арабия, Катар,ОАЕ, Оман и др. от региона, има парламентарни избори, опозиция, църкви, дори синагоги! Схващаш ли разликата, дженди....

5

ДА

преди 6 години

Вечна слава на Русия която води война срещу тероризма в Сирия.

4

Анонимен

преди 6 години

Сирия като предизборна програма ляво-дясно и дясно-ляво по средата - и при соца все помагахме на братските африкански и арабски народи.във Венецуела, Куба - как са амигосите, борят ли империалистическия народен враг?

3

Така е

преди 6 години

Не е присъствала алаакбарската чарфосана, въоръжена, главорежеща и финансирана от "демократична" С. Арабия "опозиция" от ИДИЛ, Ал Нусра и фракциите им. Сирийската опозиция си е в сирийския парламент.

2

ей тикви

преди 6 години

Вместо нашите "свободни медии" да коментират лъжи и глупости да питат някой политолог от САЩ какво правят те в Сирия,защо без покана се намират на чужда земя,защо подкрепят и пазят терористите в Сирия.

1

PD

преди 6 години

Няма такава дезинформация, като родните медии.На конференцията се събраха над 1500 представители с възможно най широк спектър на всевъзможни формирования на терен, дори и до ниво племенни старейшини. Путин не е присъствал въобще.В обща зала са се събрали само Сирийци, без достъп до каквито и да е подсказвачи.кюрди, тартори на групировки, умерена опозиция, баас. Единствените които отказаха да присъстват са въоръжената опозиция, т.н про турски сили, но и за тях ще има около 30% в комисиятта.