5

Анонимен

преди 6 години

Не е вярно Б. Борисов оправи държавата, направи магистрали, във всички села направи на хората хубави пътища, във всяко село е отворена фабрика, завод, вдигна на бабетата пенсите като в Германия, имат да си платят тока, водата, храната и всички задължения, направи милиарди за неговия джоб от метрото, не се мярка в парламента, цъка всеки ден мач на Дианабад със 100 души охрана, въздуха е чист като сълза, намалиха цената на тока и водата двойно, гиорго гиорго най бедния човечец ще строй лифтПирин

4

Стига с тези

преди 6 години

Статистики,бе. Гаврите ли се с нас? И бездомните кучета знаят,че сме най- бедните. И какво променя факта? ....Някой балък още да не е проумял,че УМИШЛЕНО НИ ДЪРЖАТ БЕДНИ? Боцо изцелува всички западняшки д...ни ....ци,но не желае да вдигне жизнения стандарт на българите.Изпълнява чужди поръчения. Никога България не е имала за премиер такъв национален предател. И НЯМА ПОД СЛЪНЦЕТО ДРУГО ТАКОВА ПЛЕМЕ,УНИЩОЖИЛО СЕБЕ СИ И РОДИНАТА СИ.

3

Т

преди 6 години

А сега и да кажат, колко е прага на бедност в Бг, Гърция, Италия и другите изброени. Защото едно е да си беден с 800?, а съвсем друго е да живееш с 8,40 на ден.

2

Анонимен

преди 6 години

Моля всички провинциалисти да се върнат по родните колиби.Там няма опасност да са бедни.

1

Анонимен

преди 6 години

Не е вярно - питахте ли свинаря от Банкя?