27

Анонимен

преди 6 години

ако приемем почина и засаждаме теменужки по надупчените ни пътища, ще живеем сред дъъълги паркове и чист въздух. у нас - дупки да искаш ! ама ще имаме ли достатъчно посадъчен материал?

26

"-"

преди 6 години

Че, то ние ще озеленим Бг ако започнем да прилагаме този почин на борба с дупките по пътищата!-:)))))

25

Анонимен

преди 6 години

Дупките в Ню Йорк са основно от студеното време и огромното количество сол което се хвърля по улиците. Тука хвърлят сол и преди да е започнало да вали. На юг където няма зима пътищата са прекрасни.

24

24

преди 6 години

Скоро ще им пратим Тиквата за кмет и ще ги оправи :)

23

Анонимен

преди 6 години

Всеки ден РЕВЕТЕ, че в България винетката била много скъпа и имало дупки по пътищата, а сега какво ще кажете ?????? В Ню Йорк дупки!!!!!

22

Да живее Истината

преди 6 години

Нима това е вярно ?! Как може в САЩ да има минуси ,кво пишете бе хора,сега всички американофилчета ще ореват "мегдана" ,вие им развалихте деня с това че имат дупки по пътищата . Ей хора ,па не мислите за тези американофилченца .

21

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

20

Факт

преди 6 години

В САЩ не се строи нова инфраструктура отдавна,а старата се поддържа лошо.Държавна работа.Само че частниците не искат да се занимават с такъв бизнес!Защо ли?Китай е на другия полюс-там за година се строи повече,отколкото в САЩ за 20.И всичко е държавно,но изпълнителите са държавно-частни(по китайски).В Китай също има корупция и то сериозна,ама уловените не ги пенсионират с огромни бонуси,а заминават в затвора,че и на бесилото!

19

хаха

преди 6 години

Яко :))

18

Анонимен

преди 6 години

И пича готин и идеята е супер!!! :) :) :)

17

Анонимен

преди 6 години

Много е креативен пича,супер идея,сега със сигурност ще се обърне внимание на дупките!

16

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА като се събудиш,отвити ли са ти краката?Виж и под одеала си може да откриеш някой комунист,хахахаааааааа!А може и под леглото ти да се е наврял,хихи!

15

иванчо

преди 6 години

Ню Йорк е известен с недобрите пътища.Причината е не немарливост а огромен трафик и супер големи камиони и тежковози в самия град. Много горещо лято и студена зима. След големите студове наскоро зейнаха много дупки и не могат да им насмогнат. Постоянно се пълнят дупките и се преасфалтират улици, разширяват се магистрали, ремонтират се мостове, тунели. Строят се и нови. И там се краде и надценява, но поне се върши и работа.

14

до 14

преди 6 години

Така е, при другаря Тръм е така, при другаря Обама не беше така.

13

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на американицте сега е, че имат много комунисти и пътищата са държавани, като при комунизма, а както всички знаем държавата е лош собственик. Ако САЩ искат да се оправят и да имат добри пътища трябва да се изчистат от комунистите и да приватизират всички пътища, пътищата да преминат в частни ръце и да се поемат от отговорни частни собственици, само тогава САЩ може да се оправат и да имат добри пътища.

12

А бе

преди 6 години

До АнонименДа не си на китайска дрога?К'ви комунисти в Ню Йорк?Кметът е парче демократ,жена му *** и черните там ги е хванала яко демокрацията,ха-ха.

11

Факт

преди 6 години

Поддръжката на инфраструктурата в САЩ е проблем,да не говорим,че нова отдавна не е изграждана.Може би защото е държавна собственост?*** да не им берем кахъра-наши си дупки имаме в изобилие....

10

Американ

преди 6 години

До Анонимен(9)Абе и тука все пари нямали за дупките... Ама ако си счупиш колата може да ги осъдиш, ако дупката не е маркирана..май застрахователите се занимават с това..

9

Анонимен

преди 6 години

Идеята колкото и да е свежа и интересна е контрапродуктивна. Тези растения съвсем ще разбият структората, особено ако се задържат известно време и пуснат корени. От тази гледна точна органите са прави да са недоволни. Има си бюджет, който трябва да се изпълнява за съжаление. Не мисля, че има администрация, която би искала да има дупки по пътищата - България е доказателство, че със запълване на дупки три мандата може да изкараш като водеща партия в парламента..

8

Анонимен

преди 6 години

Американски гербаджия, това кърти :)