48

Andreshko

преди 6 години

Така ако президентът не управлява добре,народът може да промени конфигурацията в парламента и да блокира работата на правителството и не е нужно вотове на недоверие,които не минават,защото конфигурацията в парламента е същата. На есен ще има избори за останалата част на сенаторите,които нямаха избори с Тръмп.ще има и избори и за народни представители,които се избират на две години и ако народът промени конфигурацията в парламента Тръмп може сам да подаде оставка,защото ще е с вързани ръце.

47

Анонимен

преди 6 години

И като изберат 80-те % деби.. един скрит червен генерал за президент, той директно да може да ни изкара от ЕС, НАТО и валутния борд за радост на Масква. Това е тайния смисъл за превръщането ни в президентска република. Едноличната власт в България винаги е водила до тежка самозабрава и извращения. *** народ себеподобни управници избира, но поне сега се контролират взаимно. Никаква президентска република не ни трябва!

46

Анонимен

преди 6 години

Рестартиране на държавата с народен съд, нова комунистическа конституция и нова БКП.

45

Анонимен

преди 6 години

явно, седемте осми са хвърлили еро-порно поглед към торбата с кокали ни на кокълния Професор Бужо-прешленЪт

44

Анонимен

преди 6 години

Май работата е стани да седна.

43

Andreshko

преди 6 години

Президентската република е най-лошия вариант,особено ако е в ръцете на цар Тиква. Той вижда как управляват Путин и Ердоган и също има мераци. Трябва да има мандатност и в Премиерския пост,два мандата по четири години и толкоз. За да няма президенти тоталитаристи в Америка също президентите имат право на два мандата и толкоз. Освен това сенаторите се избират за четири години,но не се избират всичките по едно и също време,а през две години едната,а после другата половина.

42

Анонимен

преди 6 години

Комунизмът е непонятен за нисшите духом.

41

Анонимен

преди 6 години

Със цялото ми уважение, но когато тази държава е била силна, тя е управлявана от личност, при това образована личност.Пред необразования човек-пътища много, пред ерудирания-пътят е само един.

40

Зозо

преди 6 години

Каквото и да стане важното е, че *** от БКП повече няма да управляват - никога!

39

Анонимен

преди 6 години

Божо може и да не е професор (титла която се раздава на килограм като Орден Стара планина). но е един от най-талантливите и паметливи историци в БГ.Друг е въпроса че политиката не е занего а и прекалено стар е вече

38

Andreshko

преди 6 години

Кастинг за чалга политици...Боже,боже слез да си събереш версиите....

37

Анонимен

преди 6 години

Божо е изпратен от бай Х да му размита пътя към президенството.Тъй като б Х има два варианто от тук насетне,или да стане президент или като Цветан Василев да се ские в чужбина!

36

Анонимен

преди 6 години

Народът е казал: Когато фактите говорят и Боговете мълчат.

35

Анонимен

преди 6 години

Приблемът е, че елитът ни са комунисти русофили, а трябваше да си внесем за елит капиталисти русофоби, и да ни развиват капитализъм, а не още да живеем в комунизъма. Ако бяхме развили капитализъма сега щяхме да взимаме капиталистически заплати по 4 хил евро като на Запад, затова са виновни комунистите че заплатите са малки.

34

Иванов

преди 6 години

Ако ще сменяме Боко със Слави, то не си заслужава да се хабиме напразно. Трябва ни почтен човек.

33

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Умника трябваше още 1989 да е от трън, та на глок. малка разлика, но съществена.

32

Байфидан

преди 6 години

Боже опази България - ако тези досадни некадърници ще оправят държавата.

31

дупеДат

преди 6 години

"Лапайте,братчета,до като сме на власт!"

30

Патриот

преди 6 години

хаха тоя Слави сигурно и него с компромати го държат и няма кой след патриотите тряя нова патерица след оставка номер 3!

29

няма лошо

преди 6 години

Само дето елита нещо не го виждам!А и да го има,ДС няма да позволи!