151

Йордан

преди 6 години

Лишаване от свобода до три години!ще има ли наказание?

150

бръммм

преди 6 години

значи на мускатовски медал,шейната ще съди апи и горските,а дървото с доживотна...наистина няма такава "държава".....

149

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКИ ПЕЧЕЛИВШИ ФИРМИ ПО НАШИТЕ КУРОРТИ,ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПЛАНИНСКИТЕ СА СОБСТВЕНОСТ НА ЧЕРВЕНИ МУТРИ СИРЕЧ НА РУСНАЦИ,НА СЪВЕТСКИ МАФИОТИ- САМИ СЕ СЕТЕТЕ КАКВО МОЖЕ ДА ОЧАКВАТЕ ОТ ТЯХ!

148

Анонимен

преди 6 години

В резюме, и този ще получи справедливост колкото оня на Алабин, убил двете момичета преди над 10 години. Тука е така. А призоваващите за състрадание да не забравят, че тези mутри не са устроени като нормалните хора. Вместо сърца имат калкулатори. С други думи, ще се теши с още кражби и измами. Ако пък греша, би следвало като нормален разкаян човек да се оттегли от длъжността си и от обществения живот.За детенцето, братчето и майка му, много жалко.

147

DiesIrae

преди 6 години

До всички които зоват за съчувствие - когато башибозука започне да демонстрира съчувствие към нас нормалните и започнат да си вършат работата като хората, за да можем ние да живеем нормално - тогава и само тогава ние бихме били съпричастни към тях! При сегашните условия когато всеки го е страх да си пусне детето до детската градина, до болницата или дори на улицата защото законите не се спазват и всеки може да си прави каквото иска няма как да сме им съпричастни. На нас те съпричастни ли са ни?

146

Анонимен

преди 6 години

До АниСъчувствието и скръбта, мила Ани, нямат НИКАКВА връзка с безотговорността, която трябва да се спре завинаги и да понесе наказанието си. ТОЧНО за да няма повече нелепо загинали деца. При обикновените хора, винаги има дела и присъди. За това иде реч. Скръбта не оправдава глупостта на който и да е в йерархията.

145

Ани

преди 6 години

Стига бе хора,говорим за смъртта на собственото му дете!!! Защо намесвате политиката!!!Със сигурност не сте изпитвали болката да погребе детето си,и не ви я пожелавам... Никога не утихва,вечно там едно местенце те боли!!!Човештината къде е???? Ето за това нищо няма да се промени в тази държава,та във самите вас не е останало нищо човешко.....Жалко

144

Ех,Ушев,Ушев!

преди 6 години

А дали Ушевите не са инструктирани да не ровят около това-с пари на богатия ли данъкичлачеЩ ли и за благото на оВществото ли е закупена шейната-убец или тя е лично притежание на беднякът-министър?

143

Бг

преди 6 години

Виновен е Росен Ангелов!

142

Пешо

преди 6 години

Транспортен министър не може да кара и шейна! От газария си уби собственото дете а ние да сме толерантни е няма да сме толерантни!

141

PIMK

преди 6 години

Фиермата е ПИМК

140

Мзъкоф е Джендараст

преди 6 години

Кризата е в лавина и ще ни помете. Свстните Росен Плевенев и Московския богатир ипратиха по едно дете в светлото бъдещепосегнаха на децата по най-безотговорния начин- например ден преди това на са им казали че ще има действия и децата не са могли да се скрият

139

Анонимен

преди 6 години

Хора,става въпрос за смърт на детенце,малка невинна душа.Няма човек заслужаващ това нещастие.Бог да пази децата,без значение кой ги е създал.

138

До анонимен 145

преди 6 години

Преди всичко казвам -пази Боже!!!Но много си прав(а),предполагам си дама,твоя коментар е единствения смислен и човешки.Познавам чувството да чакаш 2 години почти, да ти се случи чудото.Много добре казано!

137

pege

преди 6 години

Да мине по трънливия път на правосъдната ни система като бедните/електората/, да получи заслуженото и тогава да му видя демократичната държава.

136

Без петолъчка

преди 6 години

До Байчо ли си ....личната драма е И лична отговорност.....

135

Байчото

преди 6 години

Аз не разбрах за какво трябва да съчустваме на тарикати, заради чиито далавери и схеми държавата е в плачевно състояние, а хората масово са принудени да се лишават от елементарни неща. Също така не разбирам защо журналята не ровят в случая, при положение, че има много важни въпроси, които стоят без отговор. Примерно взета ли е изобщо проба за алкохол и наркотици от министъра и какви са резултатите. Щото на обикновените хора, веднага им взимат такава проба и веднага казват казват резултатите.

134

Анонимен

преди 6 години

Гербаджийските писарушки (днеса) дори не смеят да споменат срещу кого е заведено производство.

133

аферист

преди 6 години

Оказва се, че моторната шейна е част рушвет за министъра, даден от транпортен бос, на когото наскоро безпроблемно е издаден лизен за товарни жп превози и му е предоставен на концесия интермодалния терминал в Пловдив. Този терминал е изграден от държавата за 12,3 млн. лв. но веднага е предоставен на частната фирма за срок от 27 г. и концесионна такса от 5000 лв на месец, което прави 1,62 млн. лв. Затова на министъра са му подарили моторната шейна за 30 хил. лв. и разни други неща.

132

Анонимен

преди 6 години

Господ въздава на самозабравилите се и горделивите.Мое возмездие и азъ воздам!Дете умряло на шейна за 40 000 ойро.А децата които умират без лекарства, в мизерни болнициРазцепиха учителката ошамарила дете. А убиеца?