38

РККА

преди 6 години

Златната обувка мисля че я спечели с екипа на ЦСКА тя се дава за най много голове за един сезон.Голям футболист,голям българин,голям речник.....

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37 " бг -тата" ....ти сигурно си от селото на горния ритнитопковец с такъв богат речник няма начин и да не си футболист!!!!!!!!!!

36

Анонимен

преди 6 години

ЧРД Ицо!И да не ти пука за завистливите злобни коментари на бг-тата тук.

35

Анонимен

преди 6 години

Много повече уважавам например Мартин Петров и Стилян Петров. Да, може да не са печелили златна топка, може и те да не са най-умините фоутболисти, но никога не са обиждали и не са демонстрирали простотията си. Навсякъде са ги уважавали. Кюрда колкото са го уважавали, толкова и са го съжалявали за низостта му.Представям си, щом много хора са разбрали за България от него, какво си мислят за България, съдейки по него.

34

Анонимен

преди 6 години

29, аз му признавам, че като футболист е постигнал много, но си е тъпан отвсякъде, с такова нещо ли трябва да се гордеем? Да, има още много като него, които не са известни и това е още по-тъжно. Просто ми е странно, че има хора, които се гордеят с него и го уважават, при положение че е толкова низък човек. Да му признаеш успехите е едно, но да се гордееш с каруцар за мен не е нормално.

33

Анонимен

преди 6 години

Рядко надарен футболен талант и рядко *** човек!

32

Някой до 32

преди 6 години

Много точно казано. Това е капацитета на нацията. И искам да се гордеем с повече хора като Тео(учителя по физика), но виж в какви условия се мъчи човека. Това ни е "емблемата" пред света. Какъвто и ще да е...в неговата област е бил номер 1. Харесва ли ми да ни той лицето пред света...ми не разбира се, ама като нямаме други(доктори, химици, литература и т.н). Такова е :)

31

Анонимен

преди 6 години

Ами така е ...другите нации се гордеят със своите интелектуалци,учени ,писатели ,нобелови лауреати .....а ние с футболист който псува като хамалин . Нашата гордост и емблема пред света !!!! И ,като видя днес случайно как някакви елементи реват по стадионите -българи юнаци -се сещам за бай *** в банята с неговото -булгаааар! Толкоз!!!!

30

Анонимен

преди 6 години

Допусната е грешка в статията, не е село Равно поле, а село Ясно поле.

29

Някой до 28

преди 6 години

Това за интервюто(не е само едно). Аз не се опитвам да го оправдая..., но нито знаем случая, нито нищо. А това за парите пък, типична БГ черта. Да прецакаме системата...Нищо странно не виждам :). Ние се си такива. Вски ден има статии за подкупи в училища, детски градини, болници, измами на най-високо ниво..та той няма да го прави.

28

Някой до 27

преди 6 години

Хахахах. не ще припадна. Абе ти не виждаш ли какво е всекидневно в БГ, хвнал си Стоичков да му правиш анализ. Той ли е виновен, че се бием по улиците? Никога не е претендирал, че е умен, или че може да говори правилно. Постигнал си е човека статут. Звездите по Света, все едно не се държат по подобен начин, а тях все пак ги учат. Докато нашия си е гъдулка. Не е нужно да го уважаваш. Просто да му се признае, че в това което трябва е бил най-добрия в Света. Дали е кюрд или не какво значение има?

27

Анонимен

преди 6 години

24, ми като е наш, защо едно време искаше да се откаже от бг гражданството, понеже не искаше да си плаща данъците и искаше саудитско гражданство, само и само да скатае някой лев, който дължи по закон? Не е въпроса в произхода, а в манталитета и в отношението му към хората. Един журналист идва да му взима интервю, а той му вика "махай се, цър,вул". ТОва достоен човек ли е? Ако не иска да дава интервю, поне да му каже като хората, а не псува за здравей.

26

до 25

преди 6 години

Не е въпроса в примера или дали е наш. Въпроса е, че е изключително ***. Няма лошо да си ***, защото не збираш какъв да се родиш, но поне да не си демонстрираше идиотията. Не ми хвалете псуваш като хамалин по телевизията хора, които с нищо не са му виновни, че е ***.Преди мус е възхищавах, ама последните 20 г. нищо хубаво не е направил, напротив само обижда и се излага. Бай *** 2. Не мога да уважавам такъв човек, нито да се гордея, след като не е българин и доказал, че не милее за Б-я.

25

Някой до 24

преди 6 години

Голя довод изкара. Откъде идвал. Ами драги, един Шварценегер от къде отиде в Америка? Ами предния им президент :). Това само в Бг го има...той майка му и баща му такива, значи и той е такъв..хахахах. Смях. Особенно в 21 век, където ако се разчетеш малко, ще видиш че почти 95% населението са някакви смески...ама, защото е наш и давай сега..какъв бил :)

24

Някой до 23

преди 6 години

Хахахах, Роналдинъо пък какъв пример е? Той се изложи 100 пъти повече от нашия. Фиго не мисля, че е постигнал повече от нашия. Но не искам да спорим. Точно това казах и по-надолу в коментарите. Наш ли е...е най-лошия..но другите са ехе, светлинни години пред него :). Надявам се поне спиш спокойно :)

23

Анонимен

преди 6 години

Прославил бил България. Пука му на кюрда за България. Много бързо забравихте как се отрече от България и искаше Саудитско гражданство. Дори от родителите си се е отркъл. ТОва, че по случайност е българин, не означава, че му пука за България. А междувпрочем дори не е етнически българин, а кюрд, защото е потомък на бежанци от гр. Денизли, ТУрция. Дори дъщеря му е омъжена за турчин.

22

Анонимен

преди 6 години

До преди 20 г. беше футболист, ама последните 20 г. е известен много повече с простотията си. То не беше трепане на зебри, не беше тъпчене на фланелки, не беше излагане по интервюта, не беше псуване.Ако имаше акъл 1% от футболните му умения, цена нямаше да има.Беше голям футболист, но не може да се сравнява с такива като Роналдиньо, Фиго например, които също бяха големи и по-големи от него, но един път не съм чул да плюят, псуват и да се излагат.Колкото ни е прославил, толкова и ни е изложи

21

Arsenal

преди 6 години

ЧРД,Ицо,ти си най-великият спортист на България за всички времена.Бъди здрав,весел и щастлив!!!

20

Някой до 19

преди 6 години

Съгласен съм с теб, но не на 100%. По негово време целия ни национален отбор играеше навън и то в добри отбори. Златната Топка не се печели само с талант(Справка Генерала или Император беше), ами трябва и доста да се потрудиш. Доста вдигна нивото. Дали е най-великия надали ние ще решим в чата :). Хора, които разбират от футбол са го признали, за нас остава радостта, че поне е Българин :)

19

Анонимен

преди 6 години

Голям футболист, да е жив и здрав!