182

Милошев

преди 6 години

До АнонименНе милиметра, а километра в секунда....Само уточнявам.Интересното е, че на видеото скоростта спира на 3888 км/ч. Трябва да е излязла от атмосферата минимум с 30000 км/ч иначе като нищо ще си търсят "Тесла"та в океана.

181

СС

преди 6 години

Мъск изстреля ракета към Марс, а ние сменихме балатума в НДК! :) :)

180

Анонимен

преди 6 години

Първа космическа скорост е 7.9 км/с или 28000 км/час при липса на атмосфера.Втора космическа скорост от повърхността на земята е 11 км/с 10 пъти по голяма скорост от повърхността на земята е непостижима за ъвременните технологииФизика за 8ми клас.

179

Е.. си майката

преди 6 години

Тук се трият коментари на килограм с замах. Мъдиратур май а *** .

178

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 208Руснацитеизстрелваха Н1 - руска сврътежка ракета... но само дотам:) Всяко изстрелване завършваше с гръм и трясък :))) докато руснаците накрая се отказаха - просто не им стига мозък.

177

Анонимен

преди 6 години

До Лапаци СвирковНяма да е водка а ще е лосиони и няма да е на Марс а нейде в сибир. Така е ..всичко се повтаря :))

176

Кирил

преди 6 години

А как звучи песента в колата, като няма въздух? :D

175

Анонимен

преди 6 години

Родните ***...пият евтина водка и псуват отново по Запада.Руските учени били къде по умни...но..виждате ли...марсианците, лошото втемв и Рейгън са виновни.Наздоровя!

174

Коментатор

преди 6 години

Добре че третата ракета не се е разбила на главите на сеирджиите които гледат.

173

Анонимен

преди 6 години

"Според теб 25 000 км/ч коя космчиеска скорост са Прочети още на:"Физика за 8 клас !!!! Сериозно !!! Преподава се в училище.25000 километра в час, ще се вдигнеш на 40-50 километра и ще се полетиш, ама надоло.Първа космическа скорост за Земята е малко на 7.9 милметра в СЕКУНДА. Предложената от теб скорост е 12-13 пъти по-ниска ..

172

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 209Боби пие лосиони в момента. черен етикет. 12 годишни

171

ТАКА Е

преди 6 години

ЕДНИ СЕ РАЗВИВАТ И СА ГОТОВИ ДА ПОКОРЯВАТ КОСМОСЪТ, А ДРУГИ СИ ПИЯТ ПРЕПАРАТ ЗА ВАНА (БОЯРИШНИК) И ЖИВЕЯТ В ЗЕМЛЯНКИ !!!!!!!!!!!

170

Анонимен

преди 6 години

Къде е Боби - психото пак да пише, че са с руски двигатели и други глупости?

169

до 206

преди 6 години

има връзка и тя е че Мъск се заема с проекти за които правителството на САЩ не смеят да се заемат.И нищо чудно всички разработки са му някакви фанстастични и откачени, кои би се наел да вярва в тях,Тръмп ли той мисли как да ловува слонове и да си донесе трофей в къщи.При това това екологично мислене му е противно ,направо тоя Мъск действа с неговите екологични идей противоречиво на правителствените интереси, това не американско не може така .

168

Анонимен

преди 6 години

Но българите не сме почитатели на неговите екологични разработки като соларни панели ,елекро-коли и hyperloop така че едва ли ще се навие да направи магистрала хемус дори и в негов стил.Иначе парите ще стигнат , ако бъде направен hyperloop,но ако се прави стандартна магистрала парите няма да стигнат в българия има ясен стандарт за цената на стандартните магистрали.

167

до203 Наблюдател

преди 6 години

щеше да довърши магистралата Hyperloop, в негов стил.Все пак това влакчепревозно средство май влакче не е правилно, развива драстични скорости, а и някой ден ще казваме на Марс се движат с нашият Hyperloop.

166

Наблюдател

преди 6 години

Да беше довършил магистрала Хемус с тези пари за полета.

165

Анонимен

преди 6 години

Родните колхозни запартъци се изподрискаха.

164

Анонимен

преди 6 години

Иска ми се да умра с мисълта, че пред човечеството има светло бъдеще. Ако можем да си осигурим чиста енергия и да станем междупланетарна раса с устойчива цивилизация на друга планета за да се справим с най-лошия сценарий, в който човешкото съзнание е заличено тогава мисля, че ще бъде много хубаво. Илън Мъск

163

Анонимен

преди 6 години

196Ало правиш ли разлика от комунисти евреи,като Троцки и Ленин,които насилствено са наложили комунизма и са били финансирани от западна Юдея наречена САЩ с цел смазване на православието и такива,като нас Българите.А сега такива,като вас им се кланят *** и отивай при Луцифер измелкярин такъв.