227

Анонимен

преди 2 години

Аз съм турчин, но майка ми е българка, винаги слушам българска музика и харесвам българи. Но чета коментарите тук и ви мразя. Вие вече сте наш враг. Не харесвам Ердоган и не приемам исляма. раса от хора в Турция не харесва Ердоган и не приема исляма,но Той се страхува.Ти си предубеден и фашист.Обществото,което прави секс за 2 дъвки вчера не ни харесва днес.

226

Мене

преди 4 години

Забранете го това двойно гражданство, ако искате да я има България !!! Живея в район с много турци и виждам какво става от година на година. Толкова са нагли вече, че едва ли не българите тука трябва и турски да знаем.

225

Анонимен

преди 4 години

Против съм един БГ гражданин който не е живял поне 15 години в България да ползвасоциални права.

224

Не съм против, но...

преди 6 години

НЕ СЪМ ПРОТИВ, НО ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ СОЦИАЛНАТА И ПЕНСИОННАТА НИ СИСТЕМА. НЕ МОЖЕ ДА НЕ СА РАБОТИЛИ ТУК, ДА НЕ СА ПЛАЩАЛИ ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ, А ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ПАРИТЕ, КОИТО АЗ ПЛАЩАМ НА ДЪРЖАВАТА МИ ГОДИНИ НАРЕД!

223

Анонимен

преди 6 години

ДЪПАСЕ СИ ГОВОРИЛИ, КАКВО ДА ГОВОРЯТ- ТЕ СА УНИКАЛНИ, ТРУДНО СВЪРЗВАТ ЕДНО ПРОСТО ИЗРЕЧЕНИЕ, НО В ЗАМЯНА ТЕХНИТЕ ЛИДЕРИ ФИЛОСОФИ ПРИТЕЖАВАТ ЯХТИ И ДВОРЦИ ЗА МИЛИОНИ, ОНЯ С ОЧИЛЦАТА ТВОРИ ЗАКОНИ, А И ТОЙ ТРУДНО АРТИКУЛИРА, НО СЕ СЪБИРАТ ДА СИ ГОВОРЯТ КАКВО ДА ГОВОРЯТ.

222

seira

преди 6 години

СЪГЛАСНО КОНСТИТУЦИЯТА НА Р БЪЛГАРИЯ, ДЪРЖАВАТА Е СОБСТВЕНОСТ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, А НЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!ТЕЗИ, КОИТО ИМАТ НЕБЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ (НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА РОДЕНИ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ В ЧУЖБИНА), НЕ СА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

221

до 232

преди 6 години

Добре си се нарекъл, отива ти.

220

Глупак

преди 6 години

Дпс е силна партия в Бг. Ще стане това, което те искат. А вие си пишете коментари тук.

219

до popa и zorka

преди 6 години

Не се правете на българи, от далече личи, че сте дьонмета. И до димукрътичну ривящити за възродителното процес : Като толкова пищите, защо никой не спомена за повода, причините, довели този процес? За атентатите в гара Буново, хотел Сливен и другите диверсии. Никой от досега списващите и дума не обелва за това. Ако това се беше случило в демократична Турция ко щеше да стане, а?! И като си предпочел друга държава, стой си там! Като веднъж си дьонме(отметнал се), оставаш завинаги такъв!

218

1

преди 6 години

До Анонимен233,ще търпиш,докато яшар/павел шопов/спре да приказва глупости,той знае ли ,че ако не беше ''турската партия''ДПС,още ше ше да си седи в ромското гето на Пазарджик.

217

Анонимен

преди 6 години

Нагли станаха тия турци..............докога ще ги търпим??

216

Кака

преди 6 години

За всички изселили се /1989г./по време на възродителния процеси има спогодба между РТ и РБ за тяхното и на децата им двойно гражданство. И те идват в Бг, с рушвети взимат инвалидни и всякакви други пенсии, регистрират се като земеделски производители, взимат европейски субсидии, гласуват срещу заплащане.

215

Mariec

преди 6 години

Ало,дпс,като сте най-патриотична партия,какво ви свързва с Турция и по какъв начин се борите за правата и свободите на БЪЛГАРИТЕ?

214

POPA

преди 6 години

Вашите чисти българи дето се изселиха в целия свят не са ли предатели?А тенисистът ви Гришо дори е забравил майчиният език говори го с извивки!тоест изтинските българи са станали по-големи пpедатели

213

Патриотийо български

преди 6 години

Тия трета световна луи искат да започне с тия турски ***

212

Анонимен

преди 6 години

ДПС и ДОСТ са двете пипала на турската мафия в България, това е ясно като бял ден!

211

Ангел

преди 6 години

Мюмюни,сър.....

210

zorka

преди 6 години

Shtom sa rodeni tuk po Konstituviya im prinadleji ,nqma kakvo da umuvat i popravqt !

209

Andreshko

преди 6 години

Няма нужда от промяна закона за гражданството,Конституцията е уредила този въпрос и ако някой живеещ в Турция отговаря на изискванията на българската конституция,няма проблем да стане български гражданин...

208

Йорданов

преди 6 години

.Искат да ни превземат "мирен" начин....Тези изобщо не трябва да са в парламента. Първо да научат български език и тогава могат да кажат че им пука за България.