11

Анонимен

преди 6 години

"Пропадане" филм с Майкъл Дъглас оказал се пророчески.

10

Анонимен

преди 6 години

Предупреждение преди големият взрив! Китай вече срина биткойн-а сега остава да срине долара и да въздигне юан-а и нещата ще си дойдат на мястото. Натам вървят нещата с ускорени темпове. Някои няма да ми повярват на това което казвам но досега никога не съм грешил! Такава ми е професията!

9

Armagedon

преди 6 години

До ... 6Както в казината,така и при посредниците на валутните пазари има електрони програми,при който загубата на "играчите" е гарантирана.Затова там където има електронна намеса не играйте защото печалбата е химера, а загубата на парите ви е гарантирана.Има и математически модели които го доказват.Същото е и при игрите на късмета,където електрониката "тегли" числата. Няма чист хазарт в днешно време. Всичко е като в "играта" тука има -тука нема.

8

Armagedon

преди 6 години

Финансовите пазари изкривяват реалността, защото превръщат парите в стока:пари-стока-пари.Но зад тези пари,няма реална стока,като при тържищата,където стоката е налична и има цена,според търсенето и предлагането.Така се нарушава и основният баланс на пазара:стока-пари-стока,и още едно много важно търговско условие,което стимулира конкуренцията.А именно,насищането на пазара с качествени и евтини стоки.Излишните пари(капитали)търгувани на фин.пазара предизвикват кризите,защото са нереални.

7

Минчо Празников

преди 6 години

Нищо не стана- просто дребните рибки които си дадоха едни 58 милиарда долара бяха изядени....също както стана и с биткойна. Сега няколко чичковци потриват доволно ръце, а една камара дребни инвеститори си загубиха паричките

6

...

преди 6 години

Значи да ви светна! Това икономика това пазар това борса е също като да влезеш в казино! Там банката винаги печели! Сега има по-богати играчи които за едно известно време могат да ти покачат печалбите от залог, но както и в казината точно те печелят парите от тия покачени печалби от залози! Борсата и пазарите са нещо като мижи да те лъжем! Продават ти акции и пакети акции със страшни имена и ти казваш ей това е! А всъщност отдоло са акциите на кварталната ти кръчма дето те записват на вересия!

5

Анонимен

преди 6 години

Здравословна корекция е мантра която си повтарят за да си вярват.

4

Анонимен

преди 6 години

Както и предишната криза и тази ще започне от Америка. Тия освен да разрушават всичко около тях за друго не ги бива

3

Анонимен

преди 6 години

началото на следващата рецесия

2

Ха,ха , ха ...

преди 6 години

крах е ,как да не е крах ???? Мастилото на печатницата свърши :( Форт Нокс ойде у реката ..... Кво правим сега и от тук на татък ????

1

Анонимен

преди 6 години

Когато бг джурналистчета с 5 уевЪ у жобЪ започнат да умуват по финансови теми на световните пазари ми призлява.