12

ognyanz

преди 6 години

До 14: И какво общо има тук Делян Пеевски? Ако не ти е известно, той е и депутат на ДПС. За Делян Добрев е думата. Бойко искаше да го отлюспи, но калинките от парламентарната група на ГЕРБ (ръководени от Цецо) го спасиха, защото иначе не се знаеше, кой може да бъде следващия.

11

boyko.uzunov

преди 6 години

Откъдето и да го погледнеш Д.Добрев смърди та се не трае , но бандитска партия Герб го крепи , за да не се получи ефекта на доминото!

10

Анонимен

преди 6 години

А от БСП,за Дебелян Пеевски-гробно мълчание.

9

Българите

преди 6 години

на форума на Слави - невероятни!!!!!!

8

ognyanz

преди 6 години

Делянчо все иска да финтира, че са ко нарочили затова, че направил нещо за енергетиката. А затова ли си подаде оставката, или затова, че лъсна шуробаджанащината в Хасково. Решението на Конституционният съд е ясно: оставката му не е трябвало да бъде гласувана, а само приета, за да се задейства процедурата за попълване на освободеното място в НС.Да си го държат гербаджиите, но да им е ясно, че всяко гласуване, което се крепи на неговият глас може да бъде оспорено.

7

east

преди 6 години

А с другаря Христов ко праим, а ? Него не го ли е срам да стои в парламента ?

6

бългериа фърст

преди 6 години

Делянчо е обещал поне на стотина негови роднини, приятелчета и партийни другарчета да ги назначи на добре платени длъжности в Хасково. Затова не го пускат да си ходи от парламента, докато не си изпълни обещанието!

5

БСП

преди 6 години

тази партия никога няма да се оправи. Непрекъснато се занимават с глупости и влизат в дребни единоборства вместо за защитават интересите на милиони българи, които страдат от това, че нямат достъп до морето и планината на България, които се бетонират поголовно, че няма тунел под петрохан и шипка все още, че данъците са на глава от населението, а не са защитени стоките от първа необходимост и ниските доходи , от това, че става все по-трудно да маса хора да получат образование и здравеопазване

4

Анонимен

преди 6 години

В това Народно събрание не се съобразяват с решение на КС а ние искаме правова държава.

3

Анонимен

преди 6 години

Ни едните ни другите стават, нови избори и хората да си правят сметка

2

Оставете го!

преди 6 години

Да знаят хората от кого да се пазят. Така ще го виждат често.

1

zeus

преди 6 години

Етиката на депутатите е точно толкова, колкото и бика вижда червено, понеже е далтонист. Депутатите да спрат да се занимават с глупости и да решават сериозните проблеми в държавата, които са много!