20

Анонимен

преди 6 години

Стига с този Навални бе!!! Отидете и питайте руснаците какво мислят за него, и стига писали простотии!!!! Навални е популярен сред част от недоклатените тийнове около под и около 18 години основно. Освен това той е далече по популярност не само от Путин, но и от Жириновски и дори комуниста Зюганов. Това са фактите, колкото и да се опитвате да пишете неща, които са далеч от руската действителност. Навални е шут и нищо повече.

19

Анонимен

преди 6 години

"по-строг контрол върху социални медии като Facebook"Дааа, демокрация и свобода на словото казвате....хахаха, друг път обаче!!!!

18

Анонимен

преди 6 години

"предприе безмилостни бомбардировки над Сирия"Безмислени?!?!?! Не знам коя болна глава може да каже, че избиването на главорези е безмислено?!?!?! Наистина пълни простотии се говорят и пишат...и въобще някои си нямат реална представа как стоят нещата!!!!

17

Анонимен

преди 6 години

"неговото опасно, погазващо споразумения неоимпериалистическо поведение е толкова очевидно?"Брей, брей...по-очевидно от това на САЩ, Великобритания, Франция, Германия и т.н.....фактите говорят точно обратното!!!

16

до руски пидер 19

преди 6 години

До До 18В Русия бе регистриран първия гей брак, но това стана погрешка, предаде Асошиейтед прес.Страната не признава еднополовите бракове и има закон, който забранява разпространението на гей пропагандата пред малолетни. Въпреки това Павел Стоцко и Евгений Войцеховски успели да регистрират брака си. Двамата се омъжили в Дания и после представили паспортите си в регистрационната служба в Русия, за да регистрират брака си.Служител не обърнал внимание, че става дума за брак между двама мъже

15

рециклирано от соца

преди 6 години

.хубава ода от хвалебствия.имам чувството че сме преди 89г да възхваляваме вожда..ха.ха . много набедени приятели има Путин..ха.ха аз се чудя тогава защо Путин постоянно дрънка оръжие и избива опозиционери и не ги допуска до избори даже щом е сигурен в подкрепата на всички..ха.ха

14

Реално погледнато

преди 6 години

На Навални му предстои престой в Сибир...

13

Социална инженерия

преди 6 години

"Според много наблюдатели наложената забрана на Навални (за участие в изборите) е знак, че следващият 6-годишен президентски мандат на Путин ще бъде най-репресивният."ДЕ ГИ ТИЯ "НАБЛЮДАТЕЛИ"?Или пак ще излезете с американското "искащи да останат неназовани"...Абе ей ! не на нас джедайски номера! - те са за слабите умове!

12

Мишо

преди 6 години

Това е нашия Бареков.

11

Шефа

преди 6 години

Нищо не очаквам от тоя куц паток Навални!Той не може да спази един закон в Русия , а ще управлява !Поредния самозванец!

10

Мишо

преди 6 години

Дрън, дрън, дрън глупости от американското посолство. Това е хибридна война.

9

Анонимен

преди 6 години

поредната еднодневка

8

Анонимен

преди 6 години

Същото куцо пиле го имаме и ние и на избори едвам изкарва 2%

7

Анонимен

преди 6 години

ЕС ТРЯБВА ДА НАЛОЖИ МНОГО ПО-ГОЛЕМИ САНКЦИИ НА РУСИЯ!!!ПЪЛНА ЗАБРАНА ЗА НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСИЯ ДА ПОСЕЩАВА ДЪРЖАВИ ОТ ЕС! ПЪЛНО ИКОНОМИЧЕСКО ЕМБАРГО! ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ!В НАС СИ ИМАМЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ БОЙЛЕР ГОТОВ СЪМ ДА СЕ ОТКАЖА ОТ РУСКИЯ ГАЗ АКО ЕС СЕ ОТКАЖЕ ОТ НЕГО!!!РУСИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪСИПАНА ЗА ЗЛОДЕЯНИЯТА СИ!

6

Анонимен

преди 6 години

"Навални изглежда е най-добрата надежда за едно чисто, модерно и не толкова конфронтационно бъдеще." - хахахахаха. Хахахахаха, хахахахаха...

5

Владо

преди 6 години

Навални от тук до края няма да може да си сбъдне мечтата да " върне " крим на Украина тези които го подкрепят са основно ученици без особенно рабирани и най вече право на глас. По отношение на неговат "демократичност" самата опозиция не го уважава като политически партиор. Самата " опозиция " в РФ и трябва много работа за да има право да управлява

4

Анонимен

преди 6 години

РЕЖИМА НА ПУТИН ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ СВАЛЕН СЪС СИЛА ОТ НАРОДА ЗА ЗЛОДЕЯНИЯТА МУ СПРЯМО РУСКИЯ НАРОД!

3

толерантен

преди 6 години

На навални му предстои да го свитнат и да се опитат да го джиросат на Путин. Подобно на Г.Марков, Политковска, Литвиненко, Березовки... За друго не става.

2

Българин

преди 6 години

Ама този е с присъда. Каква политика?

1

Анонимен

преди 6 години

той ако можеше да играе сложни игри нямаше да е такъв лузър