53

JAS

преди 6 години

Е това изказване на бедуина направо ме уби, значи в Европа не е бил, за да спаси живота си, но да се забавлява? Защо Frau Merkel не го чете това? Още веднъж се убедих, че чаршафите нямат място на европейският континент.

52

До 47

преди 6 години

Вярно е всичко това, но по-добре да се запасим с нужното преди неделя, да я няма "искрата" но животът да е сигурен и уреден. Сто пъти по-важно е.

51

й

преди 6 години

това са пропагандни глупости !!!евреите продължават да ислямизират Европа !корабчетата на Сорос всеки месец продължават разтоварват по 35 000 от тези животни в Италия !

50

Факт!

преди 6 години

До АнонименМи естествено откога го говоря че лекар инженер и ай ти специалист няма да мине нелегално половин Африка и море с надуваема гемиа за 5 човека натъпкан с още 50 в нея изоставил жената и детето си и слезнал на плажа да фаща първата бяла изпречила му се на пътя за да му роди деца и да взима помощи и гражданство покрай тях!

49

Анонимен

преди 6 години

Споко, нормалните хора ще се върнат, но жихадистите ще останат. И ще се намножат като ***.

48

Факт!

преди 6 години

До АнонименТе мое и да са били благодарни но детето или детето на детето ще се кръсти абдулджгититсалям и ще влезне в една дискотека с ак47 да трепе "неверниците"

47

Анонимен

преди 6 години

Достойно препитание, но много скучно. В неделя в Германия нищо не работи дори и кафенетата често. Има пекарни, който работят и то не всички. Но има спокойствие ако нещо се случи, полиция, болницата всичко е на ниво. Училищата са спокойни и има ред като цяло нищо, че са сбор от какви ли не култури. Немци са възпитани, особено по-възрастните, но забавленията са им скучни и я няма искрата.

46

Анонимен

преди 6 години

Разбира се, че ще поемат обратно към домовете си след като Асад и Русия прочисти от джихадисти огромни територии и направиха възможното хората да се приберат!!!!

45

anq

преди 6 години

До ТракИ тук след 30 г. работа можеш да си купиш мерцедес !По добре де изучиш децата си отколкото да караш мерцедес , образованието е най-добрата инвестиция - доброто образование !

44

Българче

преди 6 години

....хората там не са като нас." Само този, който не е живял извън Родината си, не знае що е то носталгия. Да не се плюем и плюнчим излишно, че ме срам да чета коментарите! Бленуваните западни цивилизации са пълна скука и разочаровние, но едно достойно препитание!

43

"журналистите&q

преди 6 години

Тая партида "новини" ви е производственн брак! Объркали сте целевия "пазар"!Не става за източния блок! Ние ги знаем как стоят нещата!

42

муспи

преди 6 години

Така е с нисшите животни. Ако вземеш червеи от лай$о и ги поставиш върху паста, скоро ще направят всичко възможно да се върнат в лай$ото. Това не е носталгия, защото тя е преживяване на по висши същества, - това си е инстнкт за свойто си. Евреите обаче няма да допуснат масово връщане, докато работят по унищожаването на бялата раса. После, вече Нови времена в Нискорасоф свят. Кръв до глезен от Мароко до Мексико!

41

Хе-хе

преди 6 години

Това е като новините за нашите завръщаши се. Живеят 2 милиона зад граница и като се върнат 20 - айдее народа взе да се връща. Отдекно че на 1 дето се е върнал нови 5 заминават.

40

анонимен

преди 6 години

Ще се върнат ама ,,друг път " ! Иска им се на швабите , ама няма да стане ! Гладни германски кокошки , просо сънуват !

39

Анонимен

преди 6 години

ся меркел ше се прегърне с великия политик ББ и ше ни шитне най-калпавите бежанци и без това имаме много обезлюдени села земи и райони а баа меркел ше хвърли някой леф да се оживят селата ше купи трактори на бежанците и ше чакаме файда от тях така и така нашите забегнаха кой към германя кой към испаня и разпродадоха села и паланки

38

Анонимен

преди 6 години

долни евреи и американци - заслужават голямо наказание задето разбутаха близкият изток и причиниха страдание на много невинни хора под предлог е ще им внасят демокрация

37

Анонимен

преди 6 години

В България е купона. Там да ходят да бачкат да искарат пари за пенсии.

36

Анонимен

преди 6 години

тръгнали да се връщат сирийците щот им било скучно в Германия - аве наред ли сте ??? глупаво е това и един да се е върнал поради някаква причина мислите ли че са се юрнали да се прибират сред руините в Сирия, да не говорим че и мирът едва ли е настъпил трайно там - може да няма война но навярно има мизерия глад престъпни групировки дето си правят каквото си искат а дали са бунтовници или продажници не е ясно та в този ред на мисли кой нормален сириец веднъж устроил се в Германия ше се върне

35

Некъф

преди 6 години

Пак се опитват да ни успокояват и да ни замазват очите.

34

Анонимен

преди 6 години

Е друго нещо си е в Сирия-ислямисти, опозиция, американци, правителство, руснаци, турци, кюрдивсеки е отишъл да убива!