10

Анонимен

преди 6 години

Аман от посредници. Светът ще свърши не от апокалипсис а заради някой братовчед или баджанак...Своботата е на върха на копието.

9

Анонимен

преди 6 години

Русофилите да си купуват ток от Колзодуй, американофилите - от Мариците!Като си обичат Америка, да си плащат за любовта петорна цена.

8

п

преди 6 години

До НачиТи свободата я разбирай както искаш.Пазарът е друго.Който даде най-висока цена - той взима тока от козлодуй

7

Начи

преди 6 години

Свободата Панчо я разбирам тъй, язе си земам ток от Козлудуй оти е най-евтин, без 70 фирми на изхода. Демек сто процента по-ниска цена от останалите. Кво е туй свубода, кът само 5% от тока на Козлудуй участва в сметката ми?Сеа, на Дилянчо, Тиминужка, ББ понеже са "сите зелени", избирателите на ГЕРБ, ДПС, ПФ, Воля, Зелените па давайте им перки и слънце, неам нищо против.Сакам си Козлудуй.Тфа е!Турко Потурков

6

Един

преди 6 години

Най добрият вариант за нас е АЕЦ Белене, но това хората които са в тази отиваща си държава си променят овчето мислене ще го разберат.Така ви лъжат, че чак те си вярват.

5

Анонимен

преди 6 години

ааа, Цвъки затова ли отиде на инструктаж при Тръмп ... заради американските централи

4

Наивен

преди 6 години

Болшинството от хората разбират свободния пазар като да отидеш до битака с две кофи-едната за дневна, другата за нощна електроенергия. Имам електромер на дирека извън къщата (не съм ром), Някой го отчита, получавам сметката и плащам. Навярно това е свободен пазар, но какво е несвободен, остава тайна.

3

шматка

преди 6 години

До 2Като прекратят договорите им кой ще ти докара ток до кАщата.Извънземни няма да знаеш.

2

Анонимен

преди 6 години

Суджуци прекратете договорите на чез, енергопро и ивиен , ама ще ви секнат комисионните

1

Анонимен

преди 6 години

А какво ще правим със спекулантите?