6

Наблюдател

преди 6 години

Да ви имам центъра на Варна на улица Царевец и Генерал Колев. Мястото наистина е неприятно за шофиращите с предимство. Винаги някой реже от лентата за ляв завой чакащите в колоната за направо. При това не един и двама. На глези много .

5

шматка

преди 6 години

До 1Не го оправдавам ама това едно от най идиотските кръстовища във Варна.Минаваш зелен светофар и след 10м те спира друг на червено.Другото подобно м.алоумие е на Военна болница.

4

П.Петров

преди 6 години

Мястото е неприятно, през 5 метра светофар с престрояване, но по-вероятната причина не е маркировката, а че се е изтарикатил да изпревари тръгващите на светофара, но се е оказал затворен, а скоростта му висока.

3

tman

преди 6 години

До Анонимен Братооо... ако знаеш каква е маркировката там, лошо ще ти стане.. както си караш в най- дясна лента, и си следваш маркировката изведнъж се озоваваш в бордюра.. а ако си в най- лява лента, която по знак е за напреди си караш спокойно, се озоваваш в лента за наляво...

2

Анонимен

преди 6 години

Ах, колко жалко е да си шофьор. Този етикет е равносилен на псувня. Всички шофери сте прасета.

1

Анонимен

преди 6 години

Льолю кара кола сега *** кажи че общината не е изчистила пътя.Или е нямало маркировка пък и тая спирка как му е пресякла пътя