40

Анонимен

преди 6 години

Ало, Байконур...

39

Боби

преди 6 години

До русия=джудже 27Роскосмос е планирал 28 мисии за тази година мисля че вече две ракети стартираха, Продължава да строи източния и западния Космодруми, Плаща на Казакстан за Байконуртук не са включени нещата за военните.А Спейс Х ползва базата на НАСА а при съсздаването на компанията цели команди учени целокупно се преместиха в "новата" компанияОсвен това Идеята да се връщат на земята елементи от космическите апарати не е нова - Американската Совалка е първия подобен проект.

38

Анонимен

преди 6 години

Защо няма никаква информация за УСПЕШНАТА мисия на SpaceX?

37

Анонимен

преди 6 години

Коментарите показват колко умствено изостанала е една част от българския народ и на какво е способен скота за няколко стотинки на коментар. Тъжно, но всеки си заслужава съдбата. Бедните духом са бедни и на пари. Поздравления за успешното изстрелване. Историческо!

36

Пустиня ти главата

преди 6 години

До ПустинякИ за това сащ все още купуват Руски двигатели за милярди

35

Пустиняк

преди 6 години

ДрОгарьо 36, само забравяш една подробност. Докато на руснаците космическите приключения ги плаща 150 милионния им народ, от които 90 процента живеят в нищета, то Спейс Екс е частна компания, която оригинално си направи реклама, за да повиши печалбите си още повече, а не да фалира цяла великий ссср, за което спомогнаха навремето безумно скъпите, въпреки кражбата проекти, като совалка Буран и ракета Енергия. Има огромна разлика в това, което правиш - печелиш ли или се разоряваш. Понимаеш?

34

СПОМЕНИ

преди 6 години

Спомняте ли си когато руснаците изкараха две станции и им размениха екипажите?Тренираха стиковане.НО колко подигравки отхесоха от "цивилизования запад" за безмислено и скъпо упражнение?Е сега назапад направиха още по-грандиозна тъпотия, но...колко са ни мили сега тези Дамб и Дааммър :)Нещо има дълбоко сбъркано в цялата тая медийност и променяща се нагласа!

33

Анонимен

преди 6 години

Първата степен падна в океана. Само единия от трите двигателя се е зьадействал и за това сблъсъка с водата е бил със скорост 480 км/ч. Сериозен сблъсък, но като го изкарат след ремонт могат пак да го ползват. Стига да има кой да плати ремонта и ваденето де, щото тея работи там са скъпи, не като в Китай или Русия. А и повторната употреба на удавената степен не бива да носи хора, понеже вероятността от експлозия ще е към 90%.

32

червена тесла

преди 6 години

Тия пак ли ще правят фоерверки - този път с червен цвят :)

31

Анонимен

преди 6 години

Красота. Две ракети приземяващи се заедно. Колата на фона на земята бе черешката. Дано това е началото на нова ера.

30

SpaceX

преди 6 години

Потеглихме !!

29

Анонимен

преди 6 години

Пуснал си Space Oddity на Bowie, кчил си мега яката Тесла и и я изстрелял на космически кораб - Не знам, кое не му харесвате, ама според мен е супер яко !

28

До 28

преди 6 години

Да ги съберат от космоса и са ги складират на земята ли бе мен? Ти да бе си извънземен?

27

SpaceX

преди 6 години

Нвдейте да злобеете това което очакваме е епохално. Разбира се ако е успешно.Ако не е успешно просто се взимат необходи.ите поуки и се продължава нататък

26

Анонимен

преди 6 години

Малко е *** в космоса че още ще пращат! В момента над главите ни са милиони остатъци от спътници които отдавна са излезли от употреба. Вместо да вземат да ги съберат и изчистят космоса те още пращат. Напълно безотговорна краварска история. Да му мислят бъдещите поколения нас няма да ни има. Така разсъждават краварите. Както се казва. След нас и потоп!

25

русия=джудже

преди 6 години

САЩ определено пишат история с всички тея успехи на космическа основа.Не съществува държава която дори и малко да се доближи до техните успехи и възможности.Стане ли дума за космически и всякакви технологии ,всеки гледа към САЩ.Кремълските джуджета са просто безгласна буква в тези теми.

24

Анонимен

преди 6 години

що за простотия,какво трябва да си помислят извънземните за нас като я открият,сигурно каквото ние си мислим за дивака в джунглата с копието и стрелите

23

Анонимен

преди 6 години

До 23 - Той е казал след милиони години. Вояджърите кога ги изпратиха? По времето на тиранозаврите ли?

22

Apple

преди 6 години

Тоя модел на TESLA сигурно е TESLA X, а астронавтите задължително трябва да са с iPhone X - да са в тон с името на компанията.

21

Анонимен

преди 6 години

"Допада ми идеята за кола, която се движи безкрайно в Космоса и може да бъде открита от извънземни след милиони години", заяви неотдавна Мъск."Колкото откриха и двата вояджъра...