93

Преминаващ

преди 6 години

Освен ,че санекачествени перилните препарати ,козметика и други.Посегаха и а тютюна и цигарите за България.От както сложиха гнусните снимки на пакетите, вече има и в тях отровни в-ва !!! Оказва се ,че има тежки метали. На почти всички тютюни и цигари, включително и в скъпия тютюн, слагат ЖИВАК ,АРСЕН ,КАДМИЙ, ОЛОВО. Проверено !!!Хубаво-ще спрем тютюна .Обаче и в храните ги има. Във водата. Някой официално и целенасочено убива българите !

92

Дойчланд

преди 6 години

Мая очевидно има желание , въпросът е как да я подкрепим за да успее. Да не купуваме от двете най-известни марки перилен препарат може и да помогне , но не е само това. Какво да правим с храните и напитките , които и без това са с по-ниско качество но и на по висока цена. Същото се отнася и за цигарите...най-известната марка цигари в света е с отвратително качество у нас. Купувайте българското , произведеното в България няма двоен стандарт !

91

Потребител

преди 6 години

За качеството разбрахме,а за цените нищо не казвате.В България са 100 процента завишени ,както и цените на храните

90

De

преди 6 години

Когато много хора започнаха да недоволстват от качеството на вносните продукти правителството уж се усети.Това не е западна стока а изработена у нас и етикиране като вносна.Знаят управляващите ама корупция пари под масата.Това се отнася за абсолютно всички стоки уж вносни без Китайските ,Те са 4вида естествено 4 тия е за Бг.Живея в De u го казвам от личен опит

89

Доктор Менгеле

преди 6 години

Затова не купувам периферия прах от БГ. Поръчвам си известни марки произведени в Турция. 100 пъти по-качествени от продаваните тук и даже са и по-евтини.

88

ЧЕПаев

преди 6 години

Не се притеснявайте, Бойко ще оправи работата.

87

7

преди 6 години

Всяка една стока където е пипнал българин при производството и значи е *** и не става за нищо. Примерите са много но от соца насам нищо не се е променило - всичко се прави през пръсти , гони се преди всичко количество но не и качество. Затова и винаги ще сме последни в ес /двойкаджии/ , защото всичката ни работа е такава.

86

Анонимен

преди 6 години

Не знам защо не се изписа цената, която е един паунд, равна на ок. два лева

85

Анонимен

преди 6 години

В Англия напр. Си купуваш шампоани, балсами, прахове, пасти за зъби, кремове, душ гелове и т.н. ,да не изброявам, че ...., само за по £1, качеството е ясно , а цената просто няма смисъл от коментари като се има предвид, че там се работи за ок. £8 на час...

84

Поручика Балканец

преди 6 години

До Анонимен 85"Най-великият гений на българите е завистта"Константин Иречек, чех, първият министър на просвещението на Княжество България след Освобождението.

83

Анонимен

преди 6 години

До Поручика БалканецКуба да не е село Кокаляне бре??? С рубличките от тролене едва ли си стигнал до там.

82

Бургазлия

преди 6 години

ВИШЕГРАДСКИТЕ СТРАНИ вече заведоха дело в Европейския Съд !Да се присъединим и ние към тях !

81

Поручика Балканец

преди 6 години

Наскоро установих, че Кока-Колата, която ни продават гърците от Кока-Кола Хеленик България е грозна имитация. Преди три месеца бях на почивка в Куба, Варадеро. В хотела продаваха мексиканска Кока-кола. Цената беше 0.90 евро за бутилчица от 0.600 л. Но по-важното беше, че вкусът на тази кола беше същият, както го помня от първата кока-кола, която опитах през 1966 г. С две думи мексиканската Кола беше чудесна, а това, което ни пробутват в България е миризлива газирана вода.

80

Анонимен

преди 6 години

Перилни препарати поне в София се продават в малки магазинчета директно купени напр. от Германия. Можеш да си купиш и действително са добри. Но с лекарствата положението е ужасно. По време на грип си купувам витамин С с цинк от Австрия. Нищо общо с това, което се продава в България. Тровят ни жестоко. Кое е виновен за ужасната ситуация.

79

Смешник

преди 6 години

То и живота е второ качество като цяло. Но само да мрънкат разни политици с цел пр няма решат проблема с двойния стандарт.Защото е лесно министъра излиза и казва всички стоки с умишлено по ниско качество изчезват от нашия пазар. После държавата ги съди за милярди. И така и ако не спечели делата вижда що за стока е ес и се махаме от него. Ама за това се искат топки а тия с власта ги нямат

78

Румислав

преди 6 години

Затова пазарувайте от Амaзoн Aнглия или Гeрмaния. Има много фирми които предлагат евтини доставки до Бългaрия, ако адресираш стоката до техния офис в Aнглия или Гeрмaния.

77

1111

преди 6 години

Абе каквото и да си говорим,бившите соцове си оставаме *** за европейските хегемони.Колкото и хорали да пеят нашите Евроатлантици,колкото и да се кълнем във вярност и любов,нашето място е в кухнята или най-много в спалнята(преносно и пряко)на европейския ни дом.Само мантри,конвенции,правила за цензура и автоцензура,но зад лъскавите опаковки нещата си стоят както в добрата Викторианска епоха-стригане на овцете от колониите.

76

Берлин

преди 6 години

То и вие сте зле, така че всичко пасва. :)

75

мачу пикчу

преди 6 години

Корупция и кражба на всякъде - най много е очевадното в горите - по договор на Свилоза продаваш дърва на 80 лв.тон а на свободно 120 лв.тон.....или казано иначе корупция 40 лв.тон.....да проследят парите и ще открият корумпираните....ами другите сектори?

74

Тъпи

преди 6 години

Добре дошли чуждестранни инвеститори .