8

Анонимен

преди 6 години

Какви са тези 400 мерки и 400 реформи влака си върви кучетата си лаят а Владимир Владимиров освен да назначава футболисти за друго не мисли !

7

Анонимен

преди 6 години

За да се оправи БДЖ-то всичкото селянин дето са във власта трябва да се пратят на нивата да копат. Селянин не може да бъде управляващ той няма капацитета за тази дейност. На селянин му дай да копа да сади и да дои кравите за друго не го бива. А не го бива защото вместо да върши работа селянина мисли как и какво да откраде. Кражбата е в кръвта му. Заложена е в гена му. Има и такива селяни които са работливи и честни познавам много такива но се срещат много на рядко. Внимавайте за какви гласувате!

6

Цецо

преди 6 години

До Анонимен 1Че нали бяха на власт, защо не ги оправиха? :)

5

Анонимен

преди 6 години

И явно се вижда как си представят реформите от БДЖ. По-малко влакове, с по-малко вагони, с по-малко персонал, а столовете им от времето на Сталин. Приходите на БДЖ от превоз на пътници са 15%, така че може да се предположи защо се развиват основно към администрация

4

Анонимен

преди 6 години

БДЖ ще се оправи когато го закрият.С тези влакове от 50 те години на миналия век освен за *** и за тварене за друго не стават.

3

Анонимен

преди 6 години

Владимир Владимиров пак лъже нагло. Преди имало 100 човека в холдинга, сега имало 70 ... обаче не казва колко са в другите администрации - все пак футболистите не ги назначава към холдинга, а към Товарни Превози. Ама "представяте ли си какви машини можеше да се купят ако не бяхме платили толкова пари", все едно не изплаща точно купените нови машини. Новите щели да бъдат с включена поддръжка ... но те и Дезирата бяха с поддръжка, но БДЖ реши да икономисва и не плащаше за нея

2

Старият машанаст

преди 6 години

САМО с пари няма да стане. Трябват и Железничари с главно "Ж". Преди години имаше цели фамилии от хора- дядо, беще, син, израстнали и отдали сърцата си на железниците. Те живееха в служебни жилища край ЖП линиите на България и денонощно бяха на разположение на службата. Такива вече са рядкост. А без тях не може.

1

Анонимен

преди 6 години

Ще се оправи БДЖ когато дойдат БСП и ДПС на власт, иначе само се краде.