29

navi

преди 6 години

Китай днес 8.2.18 подкрепи само криптовалутата TRON TRX

28

Анонимен

преди 6 години

Биткойн не умира защото винаги има хора коути играят срещу пазара или това че пада го тълкуват като сигнал да купуват, а и има агитатори които примамват хората, иначе щеше да падне като круша, сега ще се търкаля като буре, но гравитацията си знае работата. Като заровите парите си в гърне и в замяна си приберете изкопаната почва и кажете ина други да направят същото, не очаквайте че ще стоят. Съкровището расте докато в един момент ще изчезне.

27

Анонимен

преди 6 години

На мен този балон ми даде възможност да се изнеса от БойкоЛандия. Сега и да падне съм осигурил и правнуците си!

26

Мейстър Емон

преди 6 години

Изведнъж всички започнаха да разбират от койни. Някои хора от години се занимават и излязоха напред, нещо което в нашата мила Бойковина по друг легален начин нямаше как да се случи. По-добре се радвайте, че някой все пак успява да вкара пари отвън, вместо да изкарва.

25

Анонимен

преди 6 години

"Създателите им си взеха парите от пирамидата. Надолу по пирамидата тръгва фалитът."Това с пирамидата го слушам от седем години... всяка година, всеки месец. Бах тая пирамида, няма разпадане. Хахаха. Ходи копай картофи, щом те влече.

24

еее

преди 6 години

нормално да съсипат криптовалутите. кои нормален човек си е мислел че биткоина може да промени нещо банките имат цялата власт градена от векове . сега всичките тарикати дето си купиха биткоин на 19000 или 20000 долара ще сърбат попарата хахахахахаха

23

Анонимен

преди 6 години

Който не се е запознал с предназначението на криптовалутата смята че това е пирамида. Всъщност това е банкова система на бъдещето и затова най-злобните реакции за момента идват от средите на банките и техните лобита в политиката.

22

Анонимен

преди 6 години

Супер са си криптиране валутните. Още си помним silkroad-a, a има много, като него вече. Тва 50 хапа за 120 лева от бета. Суууупер бруталната офертичка.

21

Анонимен

преди 6 години

Създателите им си взеха парите от пирамидата. Надолу по пирамидата тръгва фалитът. Основата на пирамидата ще загуби най-много.

20

Анонимен

преди 6 години

Само 80 % от криптовалутата в Китай? Тя е умрела тая валута бе!

19

Анонимен

преди 6 години

честито на фалиралите с биткойнти през последните 3 седмици,как е да се срине койнта с 10000 долара

18

Анонимен

преди 6 години

Ох мишоците пак са наизлезли от дупките да коментират неща които не разбират.Като не схващате нещо как работи - никой не ви насилва да си дават ганьовските мнения.А относно биткойна - това е бъдещето, дали ще се казва точно биткойн, рипъл или монето, технологията блокчейн ще промени всичко и затова на чичковците костюмари не им се иска банките,лихвите и старомодните транзакции да бъдат заменени от нещо друго, което няма да им носи печалба и да бъде контролирано. Сипвайте ракията и дерзайте...

17

Анонимен

преди 6 години

В България си имаме една криптовалута наречена БойКойн и за я добием всичките 5 млн. население копаем дъното ама тя все не излиза и не излиза.

16

гробаря

преди 6 години

Гледам тук големи разбирачи и анализатори на криптовалута са се събрали и всеки пише това което знае и не знае. Вие ми дайте криптовалута и само гледайте как ще се махна от тази държава дето за нищо не става и ще се преместя в друга уредена и цивилизована, и нека според вас биткойна да не струва и пет пари.

15

Анонимен

преди 6 години

"Биткойн може да изчезне или да му падне много цената само, ако се появи криптовалута, която е революционно по-добра. Засега такава няма."Биткойн е една от най-старите с по-широк алгоритъм на действие. Иначе криптовалутите като брой вече гонят над 2000 различни и има МНОГО, които са "революционно по-добри". Просто ти не знаеш за тях, защото ти е ниска културата. Тези криптопари не са обезпечени с нищо, даже точно обратното, че за производството им умира полезен невъзобновяем ресурс.

14

До 9

преди 6 години

Ти знаеш ли как работи биткойна? Колко електроенергия отнема една единствена транзакция.А колко време отнема тя?А колко транзакции може да има в секунда? Технологично биткойна не става.Става в адски малък обем и толкова.Това недоразумение не може да просъществува дълго.Единствения интерес към него в момента е на спекулантите,а и на глупaците също.Ще има ли ЧСИ-та да продават апартаменти драги ми "инвеститори"?

13

до баба пена

преди 6 години

Така е,прав си,и когато чукна $1000 казвах,че не струва повече от $50.Доверието казвате,в кое доверието,в алгоритъма може би? В това,че биткойна е краен брой?В ексченджовете,които през 6 месечие случайно хакват(и собствениците им изчезват)?Кой гарантира,че след изкопаването няма да се промени алгоритъма?-Да точно хората,но едни други хора.Зад валутите стоят сраните,които ги печатат.Зад $ стои военната машина на САЩ,която наказва ако не искаш да търгуваш с $.Няма такава сила зад криптошитните.

12

111

преди 6 години

А Борисов нали щеше да ги приема до 6 месеца!?Какво стана с този негов приоритет?Някой да го запита?

11

А така!

преди 6 години

После ще забранят и $ и готово...

10

6

преди 6 години

Бабо, Не си губи времето със зомбита. Те нямат достатъчно ресурс да те разберат. Наистина е загуба на време.