13

Анонимен

преди 6 години

На първата ми среща с мъжа ми знаех,че ще е той и след 6 месеца се оженихме.Живеем си прекрасно .

12

ТОТО

преди 6 години

Много от нас бъркат привличането, харесването и влюбването с любовта.Любовта е нещо, което е много по-силно от изброените и най-важното е трайна.Според дебелите книги, след 12 години хармонична и стабилна връзка, може да се говори за любов.Ако се биете и обиждате, разделяте и събирате, сори, но нагоните и сърбежа не са любов.Най-важното качество на любовта е честност и дълготрайност.Всичко, което не е такова, не е любов, а реплика на любов.

11

Анонимен

преди 6 години

БОРИСОВ И РЮТЕ СЕ ВЛЮБИХА ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД.

10

мдаа

преди 6 години

Любов има свойството да превръща недостатъците в предимства , поради което трезвите съвети се приемат враждебно.

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6 - самият Ви коментар госпожице/госпожо показва, че любовта от пръв поглед не е любов... по- скоро е привличане на едно първично ниво, а ако си паснете впоследствие с течение на времето идва и любовта... поне аз така мисля. случвало ми се е и от пръв поглед да си падна по някоя дама, но в момента с партньорката ми смея да кажа, изградихме здрава връзка и любов с течение на времето, в началото стратта ни събра, останалото го надградихме...

8

Чичо

преди 6 години

Любовта е измислица на гадните капилист ,а да ти разсипят живота! По Татово време бешъкъде-къде по-хубаво!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Прав си , важно е да има и приятели да ти отворят очите. Аз много харесвах една позната и един ден един общ приятел каза "Абе тая е хлътнала по теб до ушите, кво чакаш" - м дааа много прав беше.

6

Анонимен

преди 6 години

Както казваше един преподавател: "душите се влюбват, така че по-грозничките от вас да не се притесняват".

5

Гошу

преди 6 години

До 6А къде остана приказката за чувството за хумор, характера, интелекта и нищо неозначаващата външност? Нали все пак душата гледаме, м? :))))))))))))))))))))))))))))))))

4

Анонимен

преди 6 години

Винаги съм се влюбвала от пръв поглед буквално и това е НАЙ - ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ! Просто любовта се случва внезапно и спонтанно и цялото тяло и сетива реагират и ти подсказват, че това е човекът, за когото си мечтал. За съжаление се случва много рядко и не винаги двама души успяват да останат заедно в живота, макар да се привличат неудържимо.

3

22

преди 6 години

Ако любовта удвоява или умножава качествата на партньорите, то тогава всички останали (близки, претенденти и др.) трябва да замълчат и да ги оставят да се развиват, докъдето стигнат.

2

Анонимен

преди 6 години

Любовта е сляпа. Когато сте в щастливи отношения, сте склонни да пренебрегвате недостатъците на партньора си. Следователно вашите близки и скъпи могат да Ви осигурят по-ясна перспектива. Макар че те не биха могли да ви кажат евангелската истина, но съветите на трето лице може да ви помогнат да осъзнаете някои неща, които може би сте били игнорирани.

1

Анонимен

преди 6 години

Razbira se