32

Анонимен

преди 6 години

Хахааааа.... Племеникът на Вапцаров? Вероятно става дума за Къци Вапцаров, а племеника на поета много трудно би могъл да мине за мадеж..

31

Анонимен

преди 6 години

Това не е като да се чисти сняг по Дондуков или Цариградско шосе Как точно се чисти път на Белмекен и колко,,тънък" е снега вижте в Ю Туб.Има няколко ,,интересни ситуации" ,когато снега е с навявания с по 2-3 метра височина.

30

212

преди 6 години

***, къде отиват като нямало почистен път.....

29

Таню

преди 6 години

Малии, тия са намерили къде да се изгубят... Обявявам ги за късметлиите на сезона...

28

Анонимен

преди 6 години

Добре, че са живи и здрави.

27

Имен но

преди 6 години

До 1 Анархия:Добре, че Г. Лозанов каза да не п'суваме на м..., щото такъв хейтър само това заслужава. И защо давате +, че сте много борбени, или оправни???

26

Очевидец

преди 6 години

Някой от вас философи,пътувал ли е до Белмекен през снежният сезон.Пътят след обилен валеж предсавлява,,тунел без покрив"Височината на снега отстрани е НАД НИВОТО НА АВТОБУС,Като огромна писта за бобслей, Отстрани са само високи бели стени.Очевидец съм.Да тръгнеш ей така без да е ,,Прекопан и изчистен пътя трябва да си л..д!!!А от топлият креват,лесно се коментира,юнаци млади и невидели.

25

123

преди 6 години

До Анонимен 19Аз го знам: " ...от толко по забутано място ще те вади трактор." Но и така става.

24

Анонимен

преди 6 години

Щом и с този джип са закъсали значи е било... много тегаво.Някой по-доло беше написал " с градска джипка до края на града " ХАХАХАко това е градска представям си другите какви грябва да са :)

23

Анонимен

преди 6 години

Все повече хора живеят в градовете и забравят , че извън големите населени места се чисти много зле , пък в балкана хич... И свикваме с кафе и магазин на всеки ъгъл и пропускаме факта , че повечето телефони едва издържат до вечерта.. и т.н.

22

опа

преди 6 години

Навигацията винаги дава по този път вместо по този които се чисти през Белово или през Велинград. На 500м от базата пътя става с големи преспи и няма минаване по този път. Странно че на ел Централата са ги пуснали през бариерата нагоре, при положение, че охраната винаги предупреждава.

21

Иво

преди 6 години

ясно че са сбъркали, но това в никакъв случай не е градска джипка...

20

Асан

преди 6 години

Наблизо има и военно поделение с тежка верижна механизация, но няма вече армия. По-рано, пътят се чистеше посред нощ от дежурния с Трактор. О'бади се на Тиквата и му Ка'жи за проблема...

19

Анонимен

преди 6 години

Никола Вапцаров е роден преди повече от сто години (1909-та). Със сигурност племенниците му не са младежи...

18

Анонимен

преди 6 години

Стара оффроад поговорка гласи : Колкото по проходим ти е джипО толкова повече ще ходиш да търсиш трактор!

17

Анонимен

преди 6 години

До 12През лятото има. А най-живописен е ония през Чаира.

16

До 7

преди 6 години

Има още 2 пътя, които се събират на стената на язовира (голямата, а не контра-стената при базата!). И за двата се тръгва от Сестримо. Малко над селото има разклон, поема се надясно и се минава покрай изравнителя "Станкови бараки" и водната кула, и се стига до пред стената на Белмекен. Пътят се дели, но може да се мине и отляво и отдясно, като във 2-ия случай се пропуска карането по стената. Другият път е през Чаира, и има хубава гледка към езерото на спускане. Но и 2-та са обслужващи и летни.

15

green peace

преди 6 години

оф, много ви е важно кой ще плати!

14

Анонимен

преди 6 години

А кой ще плаща разходите по спасяването. Питам защото те са огромни.

13

Анонимен

преди 6 години

Вероятно са се качили откъм Сестримо, а не от Велинград. Ако видимостта е лоша, а табелите затрупани (то пък едни табели), като нищо могат да се заблудят. Но момчето се е надценило, това не му е като да се качи посред зима до хижа Алеко.