172

JAS

преди 6 години

Ами да, и България по същата турска логика е с република Сан Марино и имаме братски връзки с нея...невероятна приказка за пред медии и слабоумни.

171

Анонимен

преди 6 години

До 195 Напротив,в македонските медии редовно се дава добра информация за Турция!Министрите им ,често отскачат до там!Само тук-там ,някой българофили ,изразяват абсурда на това положение!Народ ,които издигнал във култ борбата с/у турците,сега е голям приятел с тях!А България ,която е помагала на македонците,сега се обвинява в ,какви ли не грехове в миналото ,и се води пропаганда с/у нея!

170

extremist

преди 6 години

връзките между Турция и Република Македония са братски. - ТВА НЯКОЙ КАЗАЛ ЛИ ГО Е НА МАКЕДОНЦИТЕ ???? ПО-СКОРО ВРЪЗКИТЕ СА ФАНТАСТИЧНО-МАЗОХИСТИЧНИ, А ИМЕННО ВСЕКИ МАКЕДОНЕЦ БИ ОПЪ*НАЛ ДЕ ЩО НАМЕРИ ТУРЧИН

169

179

преди 6 години

Ти виж в Уикипедия за Християнизирането при Борис I наложено от Византия , насила славянизирън тръгнал глупости да говори хаха......

168

Трабзон

преди 6 години

Това си е чиста проба интригантство, ама който се е хванал с доганя е гушвал букета.

167

ахахаха

преди 6 години

ахахуаахау тоя е потомък на алекс макидонский ахаъха

166

Иванов

преди 6 години

Този Тайип ще излезе някой македонец. Или говори за Велика Албания, с тях да, имали са и имат братски връзки. Повечето от генералите от опита за свалянето му от власт бяха албанци.

165

ЕрдогандърМакедонски

преди 6 години

Ердогандър Македонски тръгна да превзема света

164

Наблюдател

преди 6 години

Те тез братя по-зли и от врагове.

163

небарай

преди 6 години

Много откачалници влязоха в голямата политика.Малограмотните и ниско интелигентните в Турция са болшинство и го крепят тоя.Това не вещае нищо добро за Балканите.

162

Анонимен

преди 6 години

Взеха ни в ЕС не по милост, а поради геостратегическото ни положение, от което ние през 1878 и през 1912 години ви лишихме..Хахаха, та какво казваш за геостратегическото ви положение? То вярно, най важна е кавалената дупка от която изтича слюнката.

161

Анонимен

преди 6 години

И защо европейски журналисти да ходят там като нищо не се случва? .Абе сулюче пак се имота като патенце. Как хем те информирали, хем не ходели там? Звездите ли ти го говорят? Ти съвсем изгуби връзка с кораба майка. Не, че си я имал някога де.

160

Факт!

преди 6 години

До АнонименПрез 1878 ги лишават руснаците.Нека не се лъжем с нашите силици никога не би могло да се освободим самостоятелно!

159

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 168Турците идват от днешна Тюркмения, защото нямат храна и приемат исляма от арабите и персите, за да не ги изколят

158

Анонимен

преди 6 години

До до 168Гърците идват от Индия и се настаняват първо около Черно море, но хуните ги прогонват и те бягат към Балканите и постепенно се размножават около Несебър и после част от тях се заселват по Островите Кипър и Атина далече от арабите и хуните.

157

Анонимен

преди 6 години

Взеха ни в ЕС не по милост, а поради геостратегическото ни положение, от което ние през 1878 и през 1912 години ви лишихме.

156

шматка

преди 6 години

Исмаиле тая клонка взе да ви влиза много на дълбоко бе.хехе.Прехварената ви армия не може да превземе една махала вече две седмици.ВайВай

155

Факт!

преди 6 години

А бе вие видели ли сте пакистанци да бият индиици нема и да видите щото индииците ги зобат яко!А тука гърчулята се огъват пред турчулята ония им влизат във въздушното пространство все едно е денонощен магазин.Тоя немат ли ракети да думнат 2-3, 5-6 турски ковчези и онея ше се кротнат!

154

Анонимен

преди 6 години

Не се натискаш на всяка цена и затова всяка седмица циврите на колене пред Брюксел да ви вземат.

153

Факт!

преди 6 години

До до 168Кюрди се настаняват на турските земи да прав си такъв е живота!