155

PR

преди 6 години

До Додоi normalnite hora s kakvo shte hranqt ''povecheto deca''?

154

Додо

преди 6 години

Бог да го прости човека! Правил каквото правил. Ще отговаря там, горе! Едно нещо никой не може да му вземе и да му отрече - създал е и е оставил след себе си 5 деца! Уви, след повечето българи, дори и най-богати да са, остават само планини екскременти! Дано повече хора (нормални хора) вземат пример от него и създават повече деца!

153

СТЕНОГРАФ

преди 6 години

Самото фамилно име Шарлопов произлиза от турската дума шаролоп и означава измама, кражба и е показателно за "уменията" на неговите предци и наследените от тях "качества".

152

Луканов

преди 6 години

С труд, постоянство, амбиция и едно червено куфарче...

151

Allahu Ekber

преди 6 години

Милиони Българи измряха за 27г. терор какво сте седнали да съжалявате тази лакома,ненаситна и с бездънна гуша свиHчуга. Tе измряха точно защото такива боклyцu ,кои не помогнаха на никой от тях,а сами лапаха лапаха лапаха.А лапай сега долу при червеите.Всичките олигарси там ще отидете и ще се печете в пъкала лакоми и гнусни маумуни с бездънни гуши.Смешни бедняци с 20ст в джоба седнали да оплакват милиардера дето една стотинка не е инвестирал в бъдеще .Камериерки на минимална заплата.

150

икономист

преди 6 години

Лошото е, че почти винаги при капитализма, се гради бизнес, на основата на някаква далавера... От друга страна, пък вече изграденият успешен бизнес, трябва да се брани и отстоява от напиращата конкуренция със зъби и нокти, и под това разбирайте всякакви непозволени от закона или на ръба на закона практики. Това е така, защото при капитализма няма морал. Всичко е позволено, стига да не те хванат! При капитализма, действа закона на джунглата. Дано повече хора разберат как действа тази зла система

149

икономист

преди 6 години

До Анонимен 87"Труд, постоянство и амбиция"..., със сигурност не са тайните, нито на неговия успешен бизнес, нито на който и да е успял човек на Земята. Изискват се много по-голям набор от качества, за да си успешен бизнесмен, които Шарлопов със сигурност има! Вижте, ясно е, че той в интервю няма да разкаже цялата истина за началото на кариерното си развитие. Със сигурност обаче, Шарлопов( Бог да го прости), e имал и качества, които са му позволили да обслужва бизнесите си впоследствие...

148

Artur

преди 6 години

Бог да го прости човека ! За едни добър , за други лош ! Аз имах честта да го познавам , да съм бил в прословутото му вилно селище , да съм сядал на масата му , да съм пила от любимата му ракия ...за мен той беше един нормален човек , да с голяма амбиция , с много голямо его ...но поне пред мен той си беше запазил "човешкото" и се държеше нормално ! Почивай в мир !

147

Анонимен

преди 6 години

От кръвно 170\100 не се мре ве. Тука половината го правите, ама е - кълцате по клавиатурите.

146

Анонимен

преди 6 години

Любопитно ми е, какво оставя на наслеениците? Кинти и имоти, или дългове? Защото лихви по 3-4000 евро на ден говорят за колосална главница. И ако е така, за какъв успех изобщо става дума?

145

bolbov

преди 6 години

Първи закон на капитализма :Добрите капиталисти са лоши хора.

144

Анонимен

преди 6 години

Катафалката няма ремарке,кофчега няма багажник,ръцете отгоре със свещ.за близките е трагедия,за останалите статистика...и всяко чудо за три дни.проблема не е,че има много пари,проблем е,ако са за чужда сметка.

143

Mariec

преди 6 години

Случайни неща в правенето на пари няма.играта е груба.капитализма при нас е див та дрънка.е,как богатите да не са мразени.

142

Сезгин от Тервел

преди 6 години

А като умря бай Иван Соколов от село Самоводене, що не писаха.Кво ме интересува тоз ?

141

Баба Васа

преди 6 години

Шеф спира пред завода си с чисто нов Мерцедес. Работника му вика:"Яаааа, каква хубава кола имаш шефе!""Ако работиш упорито, с постоянство и с амбиция - догодина ще си купя още по-хубава."

140

Гост

преди 6 години

До ОбективенАми то затова и не може всички да сте богати. Пари без да си готов да си сложиш главата в торбата не се изкарват, риска и безсънните нощи са гарантирани, но това дървени философи като теб не го разбират и все ще се чудят как пък така другите имат пък ти нямаш. Никой не е застрахован да остане без нищо, но да мразиш богатия е изключително недалновидна и жалка реакция на един вечно губещ човек.

139

Анонимен

преди 6 години

Купил една ябълка,излъскал я, продал я. Купил две, излъскал ги, продал ги. После четири, после един чичко от високо място му дал някой лев и му подшушнал къде има дефицитна стока, обадил се и на оня със стоката да я продаде точно на нашето момче и така е завъртяла въртележката. Само че нашето момче не щяло да слезе от нея и му сипали нещо в кафето.

138

Цяр за кръвно

преди 6 години

Хапва се на гладно един телешки суджук и се удря една бира.Ако не помогне - удря се и семейството на бирата.Ако не помогне и това - отива се в правителсвена болница и се вика патриарх да ти прави молитва за кръвно.Ако и това не свърши работа - вика се мюфтията да ти попее .При един мой познат това свърши чудесна работа. Оттогава нема кръвно.

137

Генчо Даков

преди 6 години

В сравнение с кмета на Карлово Кабаиванов-Шарлопов,светла му памет ,е обикновен бедняк.Беше.

136

Сашо

преди 6 години

Малък, но *** и злобен народ сме !