50

пенко

преди 6 години

Търътъръмп евреите си отмъщъват !!! Турция осъщектви бознес с Иран /преди враме/ и евреите удариха лирата !!! Държавният резерв на САЩ е собственост на 5 евреа . Докато държавите по света " се свалят" на частните банки зависими от долара / фалшива валута / ще имаме кризи и войни и еврейски финансови удари по неудобноте им !!!

49

gigo

преди 6 години

Щом няма паника на Дондуков, значи всичко ни е наред :)

48

JJivanov Геолог

преди 6 години

От няколко дена предупреждават, че има проблеми с ремонт на Nibiru истеглена на близък порт недалече от СЛънчевата ни система.подадоха предупреждение от GOSPOD ...КОлегите да прослушат записи от особенни звукови съобщения подавани от ремонтни бригади ..Предупреждават ни пак, че живеем в хубав резерват да не го повреждаме..

47

Анонимен

преди 6 години

Ето за какво им е бил тоя външен враг на демократите. А аз толкова време се чудя защо разпалват тея пожари...

46

или руските хакери

преди 6 години

Путин или руските хакери са разбутали индекса ще знаете! - заради "списъка Кремъл" сигурно!

45

Анонимен

преди 6 години

И както е казаУ народа: даУ Джоунс - взеУ Джоунс! Доньо Тромпета да духа Таратора!

44

vip

преди 6 години

Мале като гледам какви супер специалисти се се изказват за борсови сривове и за ръстове. Тях винаги ги е имало и ще ги има това реалността - Алчността и Страха са движещата сила на тези пазари. По добра от тази система няма. Експеримента с с комунизма в нашата татковина завърши с крах. Безкрайните опашки, привидното спокойствие, затворените граници(сакън да не видим колко "зле" живеят онези капиталисти), боя и затвора, който те очакваше ако разкажеш виц за оня правешки Тарикат....

43

Анонимен

преди 6 години

И сега ,като се сринаха цените на борсите,ще си купуваме ли по-евтини храни,техника,и т.н.-,някой по запознат да обясни ,какви са ползите и вредите за обществото?

42

Анонимен

преди 6 години

Путин е виновен!

41

...

преди 6 години

Епа то е ясно, че тоя клоун тръмпа е сложен там само за да забатачи нещата още повече! Сега ясно е и че путина удари едно рамо в избора на тръмпа! До тук добре евала на путин! Но какво е следващата стъпка след като падне USA а това предстои то какво китайците ще са следващата икономическа сила на света! Само не знам дали това ще е за добре! Явно и путин и протежето му тръмпа не са го обмисляли това!!!

40

Красимир

преди 6 години

Борсите в америка се *** когато Китай пръдне. :)

39

бг смешки 2

преди 6 години

ше има криза да ....тази година май още !

38

Пук

преди 6 години

Не може само нагоре, трябва и надолу да върви иначе пари не се правят. Така и при имотите в най-скоро време !

37

бг смешки

преди 6 години

те мн МАЛКО хора разбират как функцинират тези пазари ! за тва и малко хора правят пари.... трябва да се чете , мисли и действа ....повечето правят само 1 от тези неща ...

36

Боко

преди 6 години

Тоя Даун Жонс ако ми падне.Пак ми разваля политиката и разтежа

35

Анонимен 3

преди 6 години

Срива на Уолстрийт е в следствие на лихвената политика на централните банки ,защото почти отрицателните лихви надуха балони и при акциите и при имотите.Дори и при нас,в момента е надут колосален ИМОТЕН БАЛОН !!!.Само за 24 месеца цените н а жилищата в София спекулативно,без икономическа обосновка са ДВОЙНИ !!!Пита се в задачата ,станаха ли двойни заплатите,икономическия ръст ли е двоен,стандарта,покупателната способност ??

34

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Както винаги и за всичко е виновен злият Путин и руските хакери. Дайте да дадем още санкции за Русия, дрогаре говедаре.

33

Анонимен

преди 6 години

Слава на Бога , Слава на Господа , Аллаху Агбар.. Империята на злото умира

32

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 31,"Хайваните не знаят че цените на стоките се образуват от борсите"Не само цените на борсите, а въобще всички събития в световен мащаб, оказват пряко или косвено влияние върху обикновения човек, където и да е било по света. Това не е просто очевидно, а очевАдно.

31

Анонимен

преди 6 години

22. пояснявам на обикновен бългрски - функция на Ротшилд - нещо, следствие на действията на въпросните господа, умишлено предизвикана - работили са така, че да се стигне до криза. Защото можеше да е функция на тъпотата на Бойко, например. Тогава щеше да е полуумишлено. Или на БСП - тогава си е природна тъпота с наченки на рецидивизъм. Но всички следствия на Ротшилд и сие са добре обмислени, планирани и проложени. Това е силата на знанието:)