34

Анонимен

преди 6 години

С бедни никой не иска да дружи.

33

самата истина

преди 6 години

Живея в Германия и гледам новини всеки ден.Думата "България" дори не се споменава по какъвто и да е повод . дори не казаха ,че Меркел е идвала в БГ. 5 пари не дават за нас.

32

Анонимен

преди 6 години

Абе, и тая кукумяУка ЗАПОЧНА като Банкянския да се взема много на сериозно и да ДАВА НАСТАВЛЕНИЯ на Европейския съюз. Ле-ле, какво нещо е да те "набедят", че от теб зависи нещо ... И да ти гледат сеира. :)

31

Анонимен

преди 6 години

Захариева ,в твоята къща пускаш ли ,който и да е ???Само питам.

30

гост

преди 6 години

Ама, че недоразумение си имаме за външен министър. Останахме последни в класацията на държавите в ЕС и станахме за назидателен пример на всичко. Последната дупка на кавала щяла да приобщава западните балкани - те да не са луди бе! Пак плямпа глупости.

29

pitanka

преди 6 години

защо никъде и никой не обясни какво ще ги правим тия мюсулмански страни като Босна, Черна гора, Албания и даже и Херцеговина? Там е джамия до джамия, построени с пари от Саудитска Арабия. Ще си "сложим таралеж в гащите" и после като баба Меркел ще се чудим защо стана така?

28

Анонимен

преди 6 години

Грешите , албанци и ши..п..та..ри са добри съседи , е малко ша на поокрадат , малко ша на поубиват , малко ша на изнасилват , ама дайте - широко отваряйте прозорци и врати

27

бля бляяяяяя

преди 6 години

И това недоразумение тръгна да оправя света! По добре си поставете и изпълнете реални цели свързани с РъБъ!

26

Анонимен

преди 6 години

И това нещо ни е външен министър! Ами да при тоя Баш социолог, какъв да ни е!

25

До 18

преди 6 години

Не си прав. Най-голямата грижа на Вожда е Ердоган.Но защо?Да не го е осиновил?Аз си мислех, че най-голямата му грижа трябва да е България и българите, а то - първа и най-важна грижа Турция и Ердоган, втора най-важна грижа някакви Западни балкани.Абе що не щат да го наричат Велика Албания и Косово, както им е истинското име на "Западните балкани"?Само те ни липсваха до сега и съвсем ще я втасаме.

24

Анонимен

преди 6 години

Американски агент, с два грама мозък и пет минути трудов стаж, командва EС?!?Цирк!За тази заслуга, следващатта и длъжност чакм да бъде премиер или президент - каквото и изберат от американското посолство.

23

Анонимен

преди 6 години

ах как приятно квичите, драскачи безродни!

22

кошмари

преди 6 години

Захариева си говори високопарно и се вдъхновява и прелива от вярност към Ес, а немеца гледа мрачно и си мисли що му е на баир лозе- нов балкански Вишеград...

21

nobi

преди 6 години

Тия ненормални ли са ? Турция ще оправят, западните балкани, украйна. Не виждате ли в каква *** живеем

20

Анонимен

преди 6 години

Решихме проблемите в Б-я, сега почваме да оправяме и света лека полека - първо с т.н. "Западни Балкани" :-)

19

Анонимен

преди 6 години

До Когато не ставаш ... "въведе справедливост в обществото"...Ти верно ли?...Хаха..

18

Когато не ставаш

преди 6 години

Когато не умееш да управляваш си личи. Борисов дойде на власт с огромно очакване да въведе справедливост в обществото, но подобно Мадритския агент на КГБ и той си е имал задни мисли и така, когато не можеш да управляваш за хората, почваш срещу тях. Затова се повтаря като латерна идеята за Западните Балкани, чието влизане в ЕС не зависи от България. Преди две седмици беше изяснен въпроса за приемането им, но Захариева просто няма какво друго да каже и повтаря заученото безсмислено

17

Анонимен

преди 6 години

Нашите са осъзнали, че само на фона на Западните Балкани могат да изглеждат по-бели отколкото са. Така е и с управляващите - на фона на калинките Вожда блести!

16

Анонимен

преди 6 години

Абе голяма грижа от гербулята за Западните Балкани, при положение че България се намира в Източните, ама интересно кога ще се загрижат за доходите на хората???

15

Анонимен

преди 6 години

Говори за Македония,Сърбия и т.н. Ама първо да погледне блатото управлявано от нейния шеф пък после да лобира за чужди интереси.