55

Анонимен

преди 6 години

Като изключиш нас вегетарианците и веганте, дановистите и пенсионерите, последните поради липса на пари, картинката ще бъде съвсем друга при редовия месояден балкански субект.

54

Анонимен Алкохолик

преди 6 години

В тази статистика влизат ли едни тонове суджук?За един премиер питам.

53

А?

преди 6 години

А дали в тази статистика се включват и зимните и летни туристи, почивали в БГ през 2017г.? По официални данни са 5,5 млн., а с командировки, бизнес, обучение, транзитни стигат 11,6 млн.

52

един друг

преди 6 години

Евала на "Така-а-а". Събрал е всичко в едно мнение, при това 100% вярно. Само разни платени каскети тука пишат за някаква беднотия и ровене по кофите. Пълни глупости все едно не ходя по улиците и не виждам какво е положението. Българинът си живее "като за последно" и това е повече от видимо. Е невидимо е само за, който иска да не го види.

51

Така-а-а

преди 6 години

Каква стана тя БЕДНИЯ БЪЛГАРИН яде повече месо отколкото плодове и зеленчуци, дори децата му имат скъпи смартфони и неограничен достъп до интернет и безплатни минути, дори кучето му има GPS, всеки член от семейството има "трошка".... айде сега да поплачем за соца, дето "месото беше качествено"/само кокал и сланина/, колите бяха "вечни"/защото се чакаше вечно за да си купиш/, а за стационарен телефон трябваше да подкупиш някой за да ти дадат номер...ех младост, младост

50

Анонимен

преди 6 години

Я сам от село и маам само домашно месо оти си гледамА вие от градо яжте менте месо от чужбина дека не мяза на нищо.

49

Анонимен

преди 6 години

До 88 до 47И защо пенсиите са 250 лв. , ами защото толкова си внасял като осигуровки или въобще не си внасял и са ти давали парите на ръка . Това е положението . Хората , които са си внасяли пари сега получават около 800 лв.

48

Анонимен

преди 6 години

Другари селяни, ... който яде месо умира бързо и мъчително.

47

Чалга и кюфтета

преди 6 години

Бедния българин ще яде агнешко га подскочи охлюва.Яжте кюфтета от 0.30 ст и се радвайте.Фалшива храна,фалшив живот и фалшиви усмивки у българето.

46

88

преди 6 години

До Анонимен 45"Сега има всичко и за бедни и за богати."Неграмотен си и пишеш глупости. Една задачка:250 лв пенсия, 150 лв са разходите за отопление, електроенергия, вода..., при това за малък апартамент. Кажи ми със 100 лв. на месец колко и какво от "всичко" може да се купи. Между другото знаеш ли, че България е на първо място в Европа по бездомници и ровещи в контейнерите за ***?

45

дрън-дрън

преди 6 години

Глупости са това. Вероятно тези количества са от фиктивен внос-износ. Народът е умрял от глад и мизерия, основно се плюска хляб, ориз, картофи, боб, а зимата консерви. Пък и не виждам в статийката сравнение какви са нивата на потребление в белите държави, вероятно консумацията на месо е в пъти по-голяма. И аз не бих купувал толкова свинско (бля), ако телешкото беше по-евтино, а не 12-15лв/кг., и то когато го има

44

Анонимен

преди 6 години

В крайна сметка взе да яде каквото си иска. Сега има всичко и за бедни и за богати. Проблема е , че активистите на БКП-БСП бяха свикнали те да са горна корица , но свърши. Сега са бедни и безработни и затова пишат спомени за социализЪма , но какво от това , никой не им обръща внимание .

43

Анонимен

преди 6 години

В САЩ пилешкото го смятат за храна за бедняците. Гледах в тубата как един руснак в САЩ просеше експериментално пилешки бутчета от магазини без пари. Накрая една магазинерка му даде две бутчета, май и тя беше рускиня, та му влезе в положение. Та той там вика, че те стрували $5 и се ядяли само от бедни хора.Хубавата храна в щатите струвала скъпо.Ние тук си ядем всичко, кое е хубава храна, кое лоша много не се вълнуваме. Пък и цените на месото тук са добри. В Турция агнешкото започва от 25 лв/кг.

42

Суджук

преди 6 години

Данните от НСИ ли са? Аре мерси за дезинформацията!Българите ядат зеле, а джендерите от герб суджуци, средно аритметично българите яли суджук със зеле. Яли, ама не яли. Ядат само бойковите кю пеци, останалите гледат.

41

Стеф

преди 6 години

Леле какво откритие...това се знае

40

Анонимен

преди 6 години

Месото по евтино от плововете и зеленчуците хахахах

39

Анонимен

преди 6 години

Тоя израз - "хуманно убити" , ама много ми харесва.

38

Анонимен

преди 6 години

Месото ни било 2 пъти по евтино, а забравяте да споменете, че месото е в левове, а лева е 2 пъти по-евтин от еврото.

37

Анонимен

преди 6 години

Нема угодия. Абе то ако няма стоки по магазините, не знам какво ще пишете.Тогава ще хленчите за това което го има сега, ама нейсе.

36

Анонимен

преди 6 години

Това не е добър показател, че месото се яде най-много. То трябва да се яде, но не толкова много.