14

Анонимен

преди 6 години

Разумен градски транспорт, разумна цена на парното . Ако ли не всеки в колата си на работа .

13

Анонимен

преди 6 години

Едни пари идват от Европа. Защо си мислите, че е този вой? Някой трябва да ги прилапа.

12

от сидниАав$тралия

преди 6 години

НЕ виждам никакъв мръсен въздух, в момента грее слънце над ситито на Сидней и небето е контрасно синьо. Много е красиво и времето е само за плаж, днес може по рано да си тръгна от офиса и да идем с жената на плаж, най вероятно Манли бийч или Шели бийч.Поздрави от най райското място от Новия Свята

11

Анонимен

преди 6 години

София и Русе не са 50 платени клоуна.. Нищо му няма на въздуха!

10

Анонимен

преди 6 години

Посланията може и да са монтирани, но проблемът не е. Дишаме каквото дишаме, защото има близо 2 милиона души в София и всички допринасят с по нещо. Близо милион коли, горене на пластмасови отпадъци и дрехи на килограм, сеч на дървета от паркове. Автомобилите заемат повече място от хората. Градът е едно от най-замърсените места НА СВЕТА, ако се съди по отчетите от датчиците. Картина от третия свят. И на повечето от вас изобщо не им дреме, защото се изживявате като временно пребиваващи.

9

До 8

преди 6 години

Прав си, монтирани послания!

8

Анонимен

преди 6 години

Интересно, на първата снимка тая шапка не изглежда естествено. Тия бели очертания от къде са?С коя програма е прикачена шапката?

7

Анонимен

преди 6 години

Първата снимка е монтаж.

6

Анонимен

преди 6 години

Нали заради мръсния въздух Фандъкова щеше да прави зелени билетчета? Втръсна ни от популизъм- всеки ден въздуха в София е мръсен- айде де, билетчета по един лев, пък нека да са за еднократно пътуване само!

5

minuvach

преди 6 години

Съгласен съм с номер 1.Прекалено много внимание се отделя на този проблем. Смърди ми...Или е обикновенна кампания за разсейване или правителството подготвя обществото за нещо.

4

Не се хващам

преди 6 години

Поръчкови протести. ГЕРБ се чудят как да забранят старите коли и печките с дърва, защото от ЕС ги натискат. Тия митинги са вазелина преди да ни го...

3

До 1

преди 6 години

Въздухът е гаден, просто защото повече хора живеят в София сега, отколкото тогава. И съответно, повече горят ***.

2

Анонимен

преди 6 години

С евтин държавен ток от АЕЦ за отопление щеше да увеличат оборота на НЕК и ще съберат пари и за АЕЦ Белене.

1

Анонимен

преди 6 години

Много се преекспонира проблема, видно е че се води някаква добре финансирана кампания. Въздуха в София може и да не е чист, но и никога не е бил такъв. В миналото много повече хора са се отоплявали с горене на дърва, въглища и т.н., но такава истерия не е имало.