165

Смешно

преди 6 години

Не мога да разбера как от 265 коментара сега има няма 180! Като толкова ви е страх от негативните коментари защо пуснахте статията или не я заключихте! Най-добрите попъдения където хората си изляха любовта към този джендер.. Изчезнаха! Смешна работа! Иначе за протокола... Жалък с една дума!Бъдете живи и здрави!

164

селчо

преди 6 години

Летящата пастирка

163

Анонимен

преди 6 години

Като си представя, че Вожда ни натресе товамагаренце за прецедент цял мандат. За малко да ни натресе и една друга магаричка,малко префтасала междувпрочем и ми настръхва косъмът. Ууу джасс сс.. ти казвам.*** ние сме простите, щот ги търпим.

162

Анонимен

преди 6 години

най-големият *** в държавата...

161

Анонимен

преди 6 години

Лети на крилата на *** милият ми Прецедент.

160

джендър

преди 6 години

До ПсихопатологТой защитава ист.конвенция!Това е достатъчно!Така е намерил!Ние сме виновните!

159

Психопатолог

преди 6 години

Все повече се убеждавам, че този има сериозни смущения в психиката, време му е за усмирителна риза.

158

Анонимен

преди 6 години

Платена публикация. Fake

157

Анонимен

преди 6 години

А бе тая да не го готвите за политическо рециклиране, че всеки ден за него дрънкате?

156

ким ир сен

преди 6 години

и аз летя на крилете на бедността...ще повърна...

155

Анонимен

преди 6 години

Дали някой го интересува толкова живота на този набеден "президент". Май прекалявате с показването му. Да не го намразят и малкото му поклонници. Да беше си гледал бизнеса. иначе нищо кой знае какво интересно и за двамата, ама когато са под прожектора...

154

Анонимен

преди 6 години

Росене, забрави да благодариш на Цвети. Ако не се лъжа това ти е трета официална изгора. Ако ставаше за мъж щяха ли да бягат? Кажи си как от неграмотен програмист стана топ строител на България и колко гурбетчии завлече. Като знам колко плащат германците как стана милионер? Искам просто да ти кажа да се скриеш и не се показваш.

153

ss

преди 6 години

да си имаш за ортаци цял футболен отбор не е зле.лошото е че докато приказва някой бие дузпи в Десината врата

152

Анонимен

преди 6 години

Бате си ги назначава разни мъжки, женски и джендер "цецки" и после на фона на това нещастие той изглежда велик стратег.

151

до 188

преди 6 години

Президент Рейгън промени света ! Дари свобода на народите от източна Европа , погазени от руската империя. Даде предпоставките за изграждането на Евросъюза и обединена Европа .И не на последно место -> нарита руските имперски *** , така както никой не го беше правил ! :)))Вечна му памет и благодарност !

150

Анонимен

преди 6 години

Господ да ни пази от такова служене на България.

149

Анонимен

преди 6 години

хейтъри на западните демокрации -> още не сте изтрезнели от снощното смукане на ракия бе :)Насинихте ли профилактично жените си от бой по случай истанбулската конвенция ? :)Аре започвайте още от сутринта с тостовете с водка за сталин и путин :)))

148

Анонимен

преди 6 години

Джендар Лейди!

147

Uka

преди 6 години

Ориентацията на Плевнелиев е ясна на всички, не политическата. Той още отначало си дойде с инсталиран шалтер за изключване, през цялото време си носеше скандала в задния джоб (или не точно там). Въпросът сега е, за чий е този смешен хетеро пи-ар? За к'во го гласят, щото безспорно е напълно управляем - значи перспективен за политик в България, според външнополитическите екперти на други държави.

146

Анонимен

преди 6 години

А презедента Рейган къде е бе, 189? И какво ме интересува комунизма! Тук имаме един Плев, който би трябвало да се казва Плюв! Като бил президент мълчал като путишник, сега злобее срещу един достоен български мъж, който единствен се опря на тиквите!