6

elisk

преди 6 години

Ако и двамата партньори се стараят, могат да запазят романтиката и винаги да им е готино заедно. Да ти е приятно да се прибереш и да бъдеш с любимият човек, а не да обикаляш баровете и заведенията с приятели. За съжаление тези двойки са доста по- малък процент. Масата от хора, след като намерят "съквартирант", решават, че това вече значи, че можем да ходим с потни и мазни тениски вкъщи, да не се къпем, въобще да не полагаме никакви усилия да се поддържаме. Това не се отнася само за външният вид.

5

Анонимен

преди 6 години

Вече публикуваха 10 томния трактат "Относно лудостта да живееш с жена" и "Мъжки финанси преди и след сватбата - survival guide". Съветвам начинаещите да ги прочетат по два пъти после да няма недоразбрали :)

4

Анонимен

преди 6 години

Другото е самота

3

Анонимен

преди 6 години

Имаш с кого да си говориш нищо друго

2

Анонимен

преди 6 години

Ако сте мъж, трябва да започнете да си режете ноктите на краката всеки месец, да се къпете поне веднъж седмично и добре да прочетете оная конвенция. Хубаво е да си наемете добър адвокат.

1

:)) :(

преди 6 години

Как ще са същите вечерите?Вече не са вечери в студентската квартира, нито на гости на някой приятел, нито във вилата, с ключове, взети тайно от родителите.След сватбата, на вечерите присъства свекито (или тъщата), мърмори назидателно под нос и те учи как точно да живееш!