472

Анонимен

преди 6 години

Русофил съм , защото харесвам руската култура и хора, но съм русофоб , защото познавам руската имперска политика и история. Опознайте я и вие. Има Гугъл вече. По специално частта с България. Съединението въпреки Русия, сраженията в Добруджа и мн.др.Нито Европа, нито Русия се интересуват от нас, но имаме общи интереси с европейските държави, а не с азиатските. Турция на Ердоган и Русия на Путин имат само лични интереси и нищо за нас, а мен като българин само България ме интересува!

471

ррр

преди 6 години

До seiraЕбaти тъnото мнение.По-тая логика дай да се махне цялата рубрика "свят" от сайта и да не коментираме световните новини ,защото не живеем в другите държави и незнаем как е там ?

470

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да е зле България, тя е в пъти по-добре от Русия. А става все по зле у нас, защото работим по руския модел - с олигархията и техните слуги политиците и чиновниците. Западният модел също има много недостатъци , но Русия не е никаква алтернатива! СССР беше най-доброто, което успяха да изкарат и едвам удържа 45 години въпреки лагерите и репресиите! Безправие , мизерия и диктатура на олигарха ...

469

seira

преди 6 години

БЕЗ ДА СЪМ "ЗА" ПУТИН, ЩЕ КАЖА, ЧЕ ОТ ЦЯЛАТА СТАТИЯ МЕ ЛЪХНА НЕЩО НЕЧИСТОПЛЪТНО ОТ РОДА НА "СТАНИ ДА СЕДНА"...ДА РАЗСЪЖДАВАМЕ ЗА РУСИЯ ОТ РАЗСТОЯНИЕ, БЕЗ ДА ИМАМЕ ДОСТОВЕРНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ "ПЪРВА РЪКА" Е ТОЛКОВА БЕЗСМИСЛЕНО, ЧЕ НЯМА НАКЪДЕ!ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИОННА МЪГЛА ПО ВЪПРОСА "КАКВО СЕ СЛУЧВА В РУСИЯ?" И ПО-СПЕЦИАЛНО В РУСКАТА ИКОНОМИКА, ОПРЕДЕЛЕНО ВОДИ ДО ПРИСТРАСТНИ "УМОЗАКЛЮЧЕНИЯ", НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА.А, РУСНАЦИТЕ СЕ УЧАТ ОТ ГРЕШКИТЕ СИ!ТОВА НЕ МОЖЕ ДА ИМ СЕ ОТРЕЧЕ!

468

Кво ви пречи Русия?

преди 6 години

Нали си имаме американски бази и проститутките по морето печелят от американската армия. И ние така сме страшно развити.

467

ссдд

преди 6 години

Русия и в момента си е една недоразвита и нетехнологична държава с разпадащи се градове и мизерстващ народ.Добре,че бяха американците едно време да налеят пари в Русия,че да може руснаците в момента да не приличат съвсем на Бурунди.Проблема на Русия,че са недоразвити е именно корупцията и човешкия капацитет.Кадърните хора не са мазохисти да седят в тая мизерия и бягат на Запад и по-специално в САЩ.Дори ние българите живеем по-добре от руснаците.

466

Пенсионер

преди 6 години

До българина 475 Що бе , какво и е на държавата ? Нормална държава с бедни и богати. Така е навсъкъде по света.На всекиму според способностите.А и нямам спомен България да е била някога богата.От както съществуваме сме си най бедни.Кво да праиш? Съдба.

465

Я па ти...

преди 6 години

До Анонимен 468 Военните бази на САЩ по света бяха 500 , сега пък 700. Ти да не си онзи дето брои милиардите на Борисов?

464

Съвет

преди 6 години

Да оставим Русия да почине от собствената си смърт. Нас ни интересува България.

463

българина

преди 6 години

за това пък след 3 мандата на герб и бб е най бедната умираща корумпирана и изчезваща държава в европа и не само. четвъртия мандат ще го завършим като анадолска провинция.

462

Хи хи

преди 6 години

Дай Боже още един мандат на Вовка Офшорното и китайците няма да има нужда да воюват - ще си купят Сибир:)

461

.........

преди 6 години

още много такива псевдо родолюБци от РФ ше се пробват да пишат срещу РУСИЯ и коблко било зле там и да видиш колко добре ена запад.Въобще срещу грантове още една дузина грантоеди ще се появата да завливат ефира с вицове и легенди.Обаче Путин и русноците така и не могат да разберат за тия велики гратнтоеди.

460

ХЕХЕХЕХЕ

преди 6 години

До Отговор и ти ли си вярваш.Хал хабер си нямаш освен митовете и легендите които разбира се идват от запад.Само че на запад останаха едните пенсионери /малцинство/ и останалот -талибани и афроараби.Чакай му развитието .

459

Анонимен

преди 6 години

Още 6 г. с Путин: Ако Русия не се промени, ще стане слаборазвитаТова как да го разбираме бре, ***?1.че сега Русия силно развита и ви е страх от нея?2.или че искате Путин да изчезне, за да достигне Русия развитието си при Елцин разбита държава, разбита армия, когато руската икономика мина изцяло в ръцете на група еврейски олигарси, а наглоасксонците изнасяха руските ресурси без пари, докато самите руснаци буквално умираха от глад, по улиците?Шейтана Сорос иска второто, знаем

458

Jerusalem of Gold

преди 6 години

А кротнете се малко бе *** да напиша и аз едно мнение.

457

дреме ми

преди 6 години

И с Путин и без Путин Русия ще си остане суровинен заден двор на България

456

Анонимен

преди 6 години

САЩ са вече 18 години в Ирак и почти толкова в Афганистан. Да не говорим колко в Германия а и по целият свят поне 700 военни бази, но това не пречи на някакъв шмак под мен да говори за Русия и мира по света. Думи като безочие, нахалство, незнание или просто тъпота ми идват на ум но мисля че те са доста меки в такива случаи.

455

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 461 Ми в Русия здравеопазването е безплатно, защото нищо не струва. Така беше и и у нас. Патърпевшо е и нашето семейство. Примери бол.Да си чул някоя новост в медицината от Русия. Няма и няма и да чуеш.Че кой ще се напъва за потупване по рамото и ободряващ шамар зад врата.

454

Анонимен

преди 6 години

Тя сега силно развита ли е ? - само питаме за информация.

453

Я гледай....

преди 6 години

До мазепа Лелеее, горките прибалтиици. Дано и нас не ни окупират руснаците отново.