7

болен съм от 9 г

преди 6 години

Подкрепям пост 6 Не пишете некоректно ,защото така пречите на много доверяващи се на писанията ви.Истината е ,че и химиотерапията и лъчетерапията облекчават изключително много и при ранна диагноза и лекуват.......не казвам ,че няма странични ефекти ,но самата болест е далече по- трудно поносима...съчетано с промяна в начина на живот ---продължителни разходки, предимно алкализираща храна и най- вече спокойствие и недопускане на онкостреса ....са пътя към излекуване

6

До 1 и 2

преди 6 години

Явно не сте в час.Не философствайте.При химиотерапията не се ОБЛЪЧВА ,а се влива.Минах го целият път.След операцията 12 вливки по 48часа непрекъснато/как се лежи/с 5-флуороурацил.6 месеца през 14 дена.Тежко е,гадно е ,но е въпрос на личен избор.Като ти дойде до з...ика,човек се хваща за сламка.А теоритици като вас,бол

5

Анонимен

преди 6 години

Аз се измъкнах. Минах операция и химиотерапия. Доколкото знам съм един от първите в доскоро нелечим вид рак на костите. тежко, гадни, но навярно ще мога да видя внуци. А перспективата беше да не видя сина си как завършва училище.

4

vlady

преди 6 години

За момента има няколко перспективни експериментални лекарства - аманитин, ореланин, болесатин, илудин, трихотецин и т.н. Подтискат синтеза на РНК и белтъци и така убиват раковите клетки, в които е най-активен. Имат по-малки странични ефекти в сравнение с класическата химиотерапия и не предизвикват вторични тумори, също така са сравнително безопасни при бременност. Основен проблем е високата токсичност предимно за черен дроб и бъбреци.

3

Близък на болен

преди 6 години

За съжаление само химиото е доказано, че работи. Другото са мошеници предлагащи по интернет чудеса и излекуване с билки, гъби, уринотерапия, витаминчета...НЕ става, някой познава ли някой, който да се е излекувал с алтернативни методи???

2

Гурбетчия

преди 6 години

Дай Боже! Най-после да се намери ефективен метод за лечение без облъчване.

1

Анонимен

преди 6 години

Дано да дойде това време. Нито един мой близък или познат не се е излекувал от тази отрова, но за сметка на това на много хора тя скъси живота и го направи ад. Мисля, че се работи с тези токсични химикали само за да се печели от лекарствената индустрия.