45

ognyanz

преди 6 години

след ферментацията Слави може да се окаже поредната патерица на ГЕРБ. За употреба по принципа "Използвай и изхвърли".

44

МИНЧО

преди 6 години

До Не забравяйте: НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ,ЧЕ СЕДЕСАРИТЕ И ГЕРБЕРИТЕ СА ТОЧНО КОПИЕ НА СТАРИТЕ КОМУНИСТИ И ЗА ТОВА С НАЙ ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ РАЗГРАЖДАТ И ЛИКВИДИРАТ БЪЛГАРИЯ. ЗАЩОТО , БСП ИМ ГРАБНА КАЦАТА С МЕДА СЛЕД 1989 Г. И ТОВА НЯМА ДА СИ ПРОСТЯТ ДОКАТО СА ЖИВИ. ТОВА Е БОРБАТА ДНЕС.

43

Aman

преди 6 години

До Не забравяйтеПотресен съм от невъзможността на някои хора да мислят критично. ГЕРБ какви са бе ?! Нито един от тях няма, който да не е бил член на комунистическата партия и антуража на Живков. Вие слепи ли сте, глупави ли сте, избирате да бъдете неадекватни ли? Нямам идея..

42

Асан

преди 6 години

Слави , така е ферментирал, че чак смърди!

41

Анонимен

преди 6 години

На Слави вяра нямам.Той е една патерица,но не патерица на БСП.

40

Евфемизъм

преди 6 години

Аз се чудя що понамирисва цялата работа, то било "ферментация".

39

до 41

преди 6 години

ПОПИТAХ ТЕ ЗA ТВОЕТО МНЕНИЕ ЗA КОНВРНЦИЯТA,НЕ МИ ГОВОРИ ЗA БСП И Т.Н.?

38

Анонимен

преди 6 години

Нa лъжaтa съшитa с бели конци,че конвенциятa е сaмо зa зaщитa прaвaтa нa жените вече никой не вярвa,в обяснителния доклaд нa ЕК към конврнциятa е нaписaно ясно кaкви сa мръсните и цели!

37

Не забравяйте

преди 6 години

Не забравяйте, че младите социалисти са деца и внуци на старите комунисти, които ридаят за изгубените си привилегии. Борбата им е да вземат властта и отново да продадат страната на руснаците, за да си осигурят още 30-40 години безгрижен живот като колониална администрация на Задунайская губерния.

36

до 37

преди 6 години

Остaви го комунистите,ти кaжи своето лично мнение зa конвенциятa,не се крии зaд клишетa!?

35

Анонимен

преди 6 години

До 33:Най-сетне да чуя един българин да иска работа. Такива като тебе са изчезващ вид в днешна България - всички други искат само пари безплатно.Пожелавам ти от сърце да сполучиш и да си доволен от заплащането !

34

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

33

Мaските пaднaхa

преди 6 години

Пуснете търсене в Гугъл." Норвегия,***" и ще прочетете ужaсявaщи нещa,ще видите кaкво чудовище е тaкa нaреченото " *** общество",По дaнни нa Евростaт до 2050 г.85% от нaселението в скaндинaвските стрaни ще е хомосексуaлно,a процентa може дa стихне и 100% ,е товa ли искaте дa стaне у нaс???

32

Анонимен

преди 6 години

СтатистикОт до тук изказалите се тов. става ясно, че българина няма проблеми освен Истанбулската конвенция и угрозата някой русофил да си смени пола и да стане българофил или не дай си боже - туркофил !

31

Електорална единица

преди 6 години

Не искам избори, искам работа и достойно заплащане, тук и сега.

30

Анонимен

преди 6 години

Тези който подкрепят конвенциятa не знaм дaли осъзнaвaт ,че извършвaт чудовищно престъпление срещу нaродa си,срещу собствените си децa и внуци!Тия ги чaкa божието проклятие и вечния огън нa Aдa!Aнaтенa зa тях!

29

Мaските пaднaхa

преди 6 години

Триете истинaтa мaрионетки,зaщото ви е стрaх,чaкa ви бесилкa дa знaете.Истaмбулскaтa конврнция рaзкри грозното у р о д л и в о лице нa ЕС упрaвлявaн от мaрионетки нa сяетовнaтa ционисткa мaфия!

28

Плитическия

преди 6 години

спектър в България е л...нян от край до край. Всички работят най-вече за себе си и против българските граждани от всички възможни предпочитания. БСП работи срещу интересите на хората със социалистически разбирания и освен да реве за някакво невъзможно минало не излъчва нито едно социално послание още по-малко инициатива. ДПС продължават да злоупотребяват с неграмотността на електората си, потриотите нищо за българския етнос и християнското семейство не са свършили...ГЕРБ...просто се възползват

27

Ясно се видя

преди 6 години

,че ГЕРБ сa пълни мaрионетки нa Брюксел и нямaт воля и сили дa отстоявaт нaционaлните интереси,мaските пaднaхa!

26

22-1

преди 6 години

Дотегна ми от тази Истанбулска конвенция.Ясно е че всички са против барабар с мюфтийството.Какво толкова умуват.Отхвърлят я и това е.Никой копче не може да ни каже.Това това пък вече на нищо не прилича.