86

Ги

преди 6 години

Ще има да чакаш!

85

Анонимен

преди 6 години

нашичкият е хитряга-пак че ГЕПИ нещо !

84

Решетников

преди 6 години

Към групата от гости от България на молитвената закуска в Белия дом е била командирована и Корнелия Нинова. Тя отговаряла за сервирането на чай на гостите.

83

Анонимен

преди 6 години

До Гилотинов 30 Ц.Ц никога не е бил офицер от ДС , както и шефа му.Можели да са си мечтаели за това. Сравнението е обидно за онези офицери от ДС разузнавачи и кантраразузнавачи работили за просперитета на България.

82

Анонимен

преди 6 години

Що не остава там ???

81

Анонимен

преди 6 години

Ако искаме Тръмп ,да забележи България,да бяха пратили някоя засукана дама!С Цецо Тръмп ,може да постъпи и по-зле отколкото с премиера на Черна Гора!

80

До 80

преди 6 години

Цецо бил европеец, къде видя в него нещо европейско? Баси, та той си прилича на коняр от селото дето е роден.

79

Анонимен

преди 6 години

Този грозник какъв го е крепил там? Явно на Хамериканците им трябва мадурист, последна степен. Такъв който ще върви след Тръмп и ще чака да го погледне поне, а дори и да го попита кой е. С лице приличащо на конекрадец, как ли го е пуснала охраната!

78

Анонимен

преди 6 години

С такова лице наистина не е чудно да го сметнат за арабин ЦВ ЦВ! Бай Дони най много да го прати да купи по един дюнер ,ха.

77

чичо Гошо

преди 6 години

Цецо си е забравил молитвеното килимче и вазелина на летището в София!Голям проблем!

76

До 80

преди 6 години

Може би трябваше да пишеш, че е американец?Ама не е, той само им изпълнява желанията на американците. Просто агент, според техния закон за чуждестранните агенти.Ако си имал в предвид, че Европейските управници се държат като крепостни на САЩ, тогава да. Европеец е.

75

Анонимен

преди 6 години

На молитвена закуска: Цветанов при Тръмп в САЩЗаедно с него ще са Йорданка Фандъкова и Димитър НиколовЛюбимците на властта, на сгляда на васалите, агенитет и прислужниците на САЩ.

74

Цецо е европеец!

преди 6 години

Не случайно нито един политик от комунистическите ни *** не е канен и никога няма да бъде поканен на закуска в Белия дом. Сибирррр, там ви е местото нещастници!

73

Анонимен

преди 6 години

Този безбожник от ДС на молитвена закуска? Ха- ха- ха!

72

Българина

преди 6 години

Само не знам на кой се молят, може би на цру и фбр да не ги закачат

71

ШибиРиби

преди 6 години

Ше дъфче Цецо под масата маркучи окачени на вакли камбани. Ех Цецо Цецо не се наяде гладен мишок

70

Tangra

преди 6 години

Агент Рапунцел и той барабар Петко с мъжете. Що не ди остане там най добре

69

ЕСХАЧ

преди 6 години

В изповедалнята на Биг Брадър. Молбата е една - да не го номинират за изгонване от Къщата и ТОЙ да определя КОЙ не слушка и трябва да си ходи.

68

пенко

преди 6 години

Представете си ,че някай успее да ги "думне" И ЗАКУСИ !!! - Каква ядрена тишина би настъпила на ПЛАНЕТАТА !!! ВЪПРОС КЪМ ЗЕМЛЯНИТЕ : КОЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЛИКВИДИРАНО : " ШИН БЕТ" ; МОСАД; ЦРУ;КГБ И ПОДОБНИТЕ ИЛИ САМО- ЧАСТНОТО-ЧАСТНОТО- БАНКОВО ЗАНИМАНИЕ НА ЕВРЕИТЕ -КОЕТО Е ЗАРОБИЛО СВЕТА /ТОЕСТ ЧОВЕЦИТЕ /-ЧРЕЗ ДОЛАРА! /ПОНЕЖЕ ХИТЛЕР ГИ РАЗМАЗА В ЕВРОПА/.!.. И ОЩЕ ЕВРЕИТЕ СА СИ ОТМЪСТИЛИ ЗА ГОНЕНИЯ И УБИЙСТВА ОЩЕ С ХРИСТОС !!! " ТИ СИ ОВЦА ОТ СТАДОТО ...ОТПУСКАШ СЕ ...ОТПУСКАШ СЕ ..." !!

67

суджук

преди 6 години

Ще се молят да ги оставят още на власт, да не им запорират милионите и да не задействат закона магнитски за едно преателче.