159

Dimitrov

преди 6 години

Само ако можехте да усетите мисълта му, като позитивни хора.. щяхте да разберете как да програмирате собственото си бъдеще, без завист ненавист омраза злоба, без прогресивна човешка лудост придобита от недоимък и безпаричие. На скала успя да остави сърцето и любовта си към живота и природата в България. Дерзайте, някой ден да имате възможност, да бъдете на подобно място от където да гледате морето и усещате силата на природата и да благодарите всеки ден, за възможността и щастието да бъдете у дома в България, а не жалки деморализирани скитници по света.. до като сте живи. Бъдете благодарни, то

158

Горан

преди 6 години

За умрелия или добро или нищо, но аз бих казал само, че да натрупаш милиони е възможно само, ако притежаваш алчност, като за начало... Каквито и да са другите качества на милионера, основната движеща сила при тях е алчността... Пък и в една от статиите са си го написали... натрупал си е състоянието със спекулации... Разбира се, та как иначе... Има и други начини, де...

157

Горан

преди 6 години

Човек и добре да живее... умира, и друг се ражда... Ако има кой да го помни с добро хубаво, ако не... нищо не отнасяме със себе си, това е.

156

Истина БГ

преди 6 години

До Истина , имаше фабрики ,заводи -всички работеха :) Сега има повече "бизнесмени" ,отколкото фабрики :)

155

Angel

преди 6 години

mnogo ste zle ako vqrvate che choveka e pochinal vuv sanq si tova e luja be hora sabudete se 1000 procenta sa go utrovili

154

Анонимен

преди 6 години

До izh не завиждай човека има акъл за разлика от твойте злоба и простотия1

153

Анонимен

преди 6 години

До Леле мале незнам комунизма ли или какво направи българите толкова злобен и долен народ....но и в момента какво е? ще ви кажа ФАШИЗЪМ така управлява герб в момента начело са фашистите на герб! навсякъде слагат свои хора и не им дреме за народа а Цветанов какъв е подмолник само аз знам! ето например ДОКТОР АНА ПОПОВА шеф на център за психично здраве в София гони служителите си като им заявява че зад нея стои партия ГЕРБ и не и пукало! е това е супер нали супер наглост браво на Цветанов той стоя

152

Бецов

преди 6 години

Какъв български хотелиер ще търпят руснаците?...

151

Анна Австрийска

преди 6 години

Не съдете, защото ще бъдете съдени! Жалкото в тази държава е, че когато си анонимен само тогава си казваш това, което мислиш.Защо сте толкова озверени незнам?! Все живота обвиняваме, а той живота...си го правим ние. Разликата между вас и този човек беше, че вие виждате до носа си, а той до хоризонта. И не забравяйте, че и мислите се материализират. Всички имаме деца и внуци! Каквото посеете, това ще пожънете. Бъдете по-добри един към друг. И съпричастни в мъката на това семейство/и не само/.

150

Анонимен

преди 6 години

Мир на праха му! Всеки си идва с драснатата чертичка. Изпитвах възхищение пред този човек, пред качествата и здравият разум, лъхащи от него. Стига с тая омраза бе хора, всички сте озлобени в тая държава, която я няма никъде. Не си го изливайте тук, а си покажете позицията на други хора и на друго място. Съболезнования на близките! И дано не четат злостта ви.......

149

Леле мале

преди 6 години

Какви коментари прочетох - потресен съм... Затова сте бедни и смотани. Изобщо няма значение Шарлопов ли е или не. Ако ще и друг човек да беше, начинът ви на мислене е проблемен. Онзи с CLS-а ви го каза. Ама го наляхте с минуси... Затова си карайте старите пежа и опели. Не ставате за друго освен за работници. Ама като ви гледам как работите - и за работници не ставате. Жалко. А бяхме народ с качества. Тоя комунизъм явно е убил интелигенцията. Оп! Ама те буквално я убиха... Наистина жалко!

148

Антон Цветанов

преди 6 години

Много злост,много негативизъм!Човекът е създал империя,а който си мисли че е лесно,да си знае-Не е.Дори да ти дават пари на готово се иска труд,ум и устойчивост.Така че мир на праха му.Съболезнование на семейството.Голяма загуба.

147

анчо

преди 6 години

Кой ги убива който ги създаде. И какво ще занесат на оня свят?59

146

Анонимен

преди 6 години

Тя държавата трябва да поддържа ансамблите ,а не да даде минералните води на един кой си .А той с една милионна от печалбата хоп - благодетел.

145

Бай Пенко

преди 6 години

До анонимен 56 : 1во- повечето коментари, са не компетентни. По простата причина, че повечето от тях, също като теб не са чували за него . Ти, поне имаш доблестта да си го кажеш в прав текст. 2ро- С. Рудолф, плаче не за това, че не се е домогнала до кацата с меда, а защото се къпеше в нея и вече няма да има такава приказка. На края да кажа и нещо, което малко от тук компетентните са знаели. М/у многото жестове на добра воля от негова страна, беше и този, че помагаше на ансамбъл "Българе ".

144

izh

преди 6 години

Eто това е. Учил по соца филология и ето - бизнес за милиони. Ами ако беше учил икономика? А така продава нещо дето не го е произвел - вода и собственик на хотели дето не дал и един лев за тях - само от кредитите за наши хора. Нашенски БИЗНЕСМЕН. На снимката му се губи червената вратовръзка. Мили родни картинки !!!!!!

143

ИНА

преди 6 години

БОГ ДА ГО ПРОСТИ!!! СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕЙСТВОТО!!!

142

Анонимен

преди 6 години

Еромска клетва- сега е толерантно нали

141

читател

преди 6 години

Да почива в мир ! За съжаление никой не е праведен, всеки има грешки, които си отиват заедно с допусналият ги. Велик учен е казал :"За умрелите - истината, а за живите - уважението".

140

Мунчо

преди 6 години

До ИстинаТи си пълен ***!!!От ***!!!Как соц.Китай стана първа икономика,в Европа и по цял свят много големи държавни компаний,как ли работят без наш Шарлопов?Тези новите "бизнесмени" сринаха икономиката на страната и изгониха работниците в чужбина.В момента в България най-големия работодател е държавата,справка -ГЕРБ и всичкия сателит около него с родата.